Dansecamps

Dansecamps hos Let's Dance 

Let's Dance afholder nogle af de fedeste dansecamps med et væld af forskellige instruktører og underholdende indsalg. 

For elitedansere afholdes der en opstartslejr væk fra danseskolen, en hel weekend fyldt med dans, teambuilding, og masser af sjov og hygge. 

Der afholdes en Christmas Camp som er en tre dages dansecamp på danseskolen i Risskov hvor alle kan være med, og hvor der undervises i alt lige fra showdance, hiphop, moderne dans og meget mere. 

Let's Dance arrangerer også en af de største summercamps på danseskolen i Risskov. Mere end 130 dansere og top instruktører fra hele landet og udlandet, mødes i fem dage i et intensiv danseforløb fyldt med alle dansestilarter og masser af sjove timer. 

Kids Camp afholdes på samme tid som summercamp, og er den sjoveste og hyggeligste danseuge for dansere fra 7-9 år, der kombineres danseundervisningen med lege, aktiviteter og forskellige sjove indslag for børnene. 

Vild Med Dans Camp. Som noget helt nyt arrangeres der en dansecamp kun for voksne, i stilarterne standard/latin. Nogle af verdens bedste dansere står klar til at undervise, hygge og feste med de voksne pardansere til sommer.