Audition
NUVÆRENDE ELITEDANSERE !

06.06.2020
0,00,-
Lystrupvej 1F 8240 Risskov
Lukket for køb

Eliteaudition for nuværende elitedansere. 

Vores audition i år vil komme til at foregå på en helt anden måde end normalt, grundet Corona-virussen. Derfor vil vi bede jer om at nedenstående bliver læst grundigt igennem.

ALLE skal lære en dans ud fra en video, som bliver linket til, her fra siden. Der er en dans passende til hver alderskategori og stilart. Søger man flere hold, skal der altså læres flere danse.

VIDEOLINK TIL AUDITION 2020

I år vil der udelukkende blive afviklet tre fysiske auditions, resten kommer til at foregå ud fra videoer. Alle eliteinstruktørene mødes, og taler hver enkelt elev igennem og ser de indsendte videoer. Ud fra dette, samt de erfaringer som eliteinstruktørene har fra indeværende sæson, vil de nye holdsammensætninger finde sted. Når holdene er sat, vil man modtage en mail med hvilket hold man er kommet på. Dette forventer vi at have klar i starten af uge 25.

De tre fysiske auditions er:
 

  • 1. holdet i junior showdance
  • 1. holdet i junior hip hop
  • Hot Shot i voksen showdance.

Her skal dansen ligeledes læres på forhånd, så vi kan nøjes med at se jer i små grupper. Dansen skal ikke filmes, men du skal sende os dit ansøgningsskema inden den 29. maj til mirja@letsdance.tv.

Det er højst tilladt at medbringe een pårørende pr. person, og vi beder jer forlade danseskolen så snart I er færdige, så vi er klar til at tage imod næste hold.

Tidsplanen for audition.

Søger man andre hold end de ovennævnte, skal I optage dansen og efterfølgende uploade videoen på jeres lukkede facebook gruppe for jeres eget elitehold.
I skal ligeledes have udfyldt et ansøgningsskema, som enten kan afleveres i postkassen på LD, ellers sendes på mail til mirja@letsdance.tv

Ansøgningsskema til download (pages)
Ansøgningsskema til download (word)
Ansøgningsskema til print.

Vi skal have modtaget både video og ansøgningsskema senest fredag 29. maj. Ansøgningsskemaet sendes til mirja@letsdance.tv og må meget gerne vedhæftes som en PDF.

OBS !! Skal man IKKE fortsætte på elitehold i den kommende sæson, skal vi STADIG bede om at få ansøgningsskemaet retur, da vi således kan danne os et overblik over, hvor mange nye dansere vi skal bruge!

Let's Dance har i sæson 20/21 følgende elitehold:

RISSKOV - showdance
Star Angels
Team Starlights
1. hold junior
Surrender
Divalicious
Privilege
Alley Cats
Hot Shot

RISSKOV - hip hop
Team Encore
Kazoku
1. hold junior
Nemesis
Nyt hold junior

RANDERS - showdance
Sunshine Girls
Youth

VIBY - showdance
Nyt børnehold

VIBY - hip hop
Nyt børnhold
Nyt juniorhold

Oversigt over instruktører og træningsdage.


Aldersinddeling for elite sæson 20/21:
Børn: årgang 2008, 2009, 2010 og 2011
Junior: årgang 2007, 2006, 2005, 2004 og 2003
Voksen: årgang 2002 eller før.

ALLEY CATS
Søger du om optagelse på Alley Cats, foregår det i første omgang ved at sende en mail med en kort beskrivelse af din danseerfaring, samt vedhæfte en video hvor du danser i ca. 1 minut. Herefter vil du blive kontaktet, hvor vi evt. ønsker at se mere. Mailen sendes til: mirja@letsdance.tv

Generel info om elitedans hos Let's Dance.

 Alle auditions afvikles på Lystrupvej 1f. i Risskov.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende en mail til mirja@letsdance.tv.

 


Tilmelding