Fredagsbar
d. 25. okt.

Altid hyggelig Fredagsbar - En aften for alle der har lyst til at kombinere dans med hygge og træning. Alle må medbringe venner ganske gratis.

25.10.2019
60,00,-
Let's Dance Lystrupvej 1F

FREDAGSBAR FOR PARDANSERE

Fredag d. 25. oktober kl. 19.00 - 23.00 inviterer Let’s Dance for 10. år i træk, til den hyggeligste Fredagsbar på danseskolen i Risskov

Der er gratis danseundervisning for begyndere fra 21.00 - 21.45.

Vi sørger for kølige hvidvine og fyldige rødvine med masser af karakter, og er du til specialøl eller bobler kan dette naturligvis også købes i baren. Fredagsbaren er åben for alle, der elsker at danse, og der vil være rig mulighed for at teste dansetrinene af til skøn dansemusik og socialisere sig i vores hyggelige bar.

God musik, en varm atmosfære og danseglade mennesker er med til at skabe den dejligste Fredagsbar.

Prisen er 60 kr. pr. person og i den "indgangsbillet" ligger også adgang til dine gæster, som du må tage med ganske gratis. Gæster bedes tilmelde sig via gæstelisten her på siden.

Danser du til dagligt på en anden danseskole er du selvfølgelig også meget velkommen til samme pris.
Husk vi tilbyder gæsterne gratis danseundervisning, hvis de har mod på, at prøve de bonede gulve - det er helt frivilligt.

Tid: 19.00-23.00 - dansegulvet åbner kl. 20.00 - der er mulighed for at spise sin medbragte snacks/mad/kage fra kl. 19.00.

Pris: 60 kr. pr. person

Sted: Lystrupvej 1F, Risskov

Instruktør: Stine

Vi glæder os til at se jer til en festlig aften.


Tilmelding