Julebal for alle vores dansere

Vi inviterer indenfor til en skøn danseopvisning med alle vores dansere.

15.12.2019
50,00,-
Let's Dance, Lystrupvej 1F

Årets store julebal

Lørdag den 14. december og søndag den 15. december afholder vi vanen tro, julebal for alle børn, teenagere og enkelte voksne der danser hos Let's Dance i Risskov, Viby og Randers.

I det vi har haft fornøjelsen af at skabe nye, bedre og større rammer i vores Viby afdeling, har vi valgt at holde et særskilt julebal for alle vores dansere i vores lokaler i Viby. 
Alle Viby-dansere skal derfor gå ind under det arrangement som er for julebal i Viby, og tilmelde jer.

Juleballet er et hyggeligt arrangement, hvor danserne viser forældre, søskende og bedsteforældre, hvad de har lært det første halve år af sæsonen. Juleballet bliver afholdt over 10 omgange og varer max. 1 time og 15 min. pr. julebal - derfor er det MEGET VIGTIGT at alle der køber billet, tjekker grundigt, hvilket julebal de skal til, så det hele stemmer overens. 

På tidsplanen står der V og S - det betyder at holdet danser mod Vinduet eller mod Spejlet inde i salen - dette kan I med fordel tage højde for, når I placerer jer, så I kan nyde dansen forfra.

Juleballet afholdes på danseskolen i Risskov. Dørene åbnes 45 min. før indmarch, hvilket vi er nødt til at bede alle overholde, da der ellers kan opstå trafikkaos på parkeringspladsen. Det er vigtigt at alle kommer ud før næste hold kan parkere.

Der er en del siddepladser, men vi kan desværre ikke garantere at alle kan få en siddeplads, hvis der i nogle tilfælde er rigtig mange publikummer. Dog har vi ti juleballer, så vi håber på, at det passer nogenlunde. Siddepladser og ståpladser koster det samme, og skal I ind til mere end ét julebal (også selvom det er to forskellige dage), bedes I blot gemme jeres kvittering og vise den ved indgangen igen, så I kommer gratis ind de andre gange. Er der "dansende" søskende der skal med ind og kigge til et andet julebal, end her hvor han/hun selv skal danse, behøver de ikke købe en billet.

Dansernes tilmelding til juleballet foregår via instruktøren mundtligt, og forældre, søskende og bedsteforældre kan købe billetten her på siden. Det er også muligt at købe billet kontant ved døren eller via mobilepay - her stiger priserne dog med 10 kr. 

Husk at vælge den rigtige billettype.!

Den ordrebekræftelse I får på mail er jeres billet. I bedes derfor printe ordrebekræftelsen/eller have den klar på telefonen, og vise ved indgangen. Hvis I ikke ankommer sammen med resten af familien, bør I købe billetterne adskilt.

Dansere:          Gratis
Børn 0-3 år:     Gratis (Børnene skal sidde på skødet af en voksen)
Børn 4-12 år:   25 kr. 
Voksne:           50 kr. 
Seniorer 65+:  25 kr.

Glæd jer til en dejlig og underholdende dag, midt i alle julens forberedelser.


Tilmelding