Sodavandsdiskotek kl. 18.30

Sodavandsdiskotek for alle børn i alderen 7-11 år ca. Den største fest hos Let´s Dance.

05.10.2019
75,00,-
Let's Dance, Lystrupvej 1F, 8240 Risskov

Et af årets højdepunkter for vores børnedansere...!!

Let´s Dance´s absolut største fest løber endnu engang af stablen, når vi holder kæmpe sodavandsdiskotek, med DJs, sodavand, opvisninger, fri dans og undervisning i en festlig dans.

GRATIS GÆST..!!
Vi lover at gøre alt, hvad vi kan for at give jer en fantastisk aften, og har I lyst til at dele aftenen med en god ven eller veninde - som ikke går til dans på danseskolen - er I meget velkommen til at tage en gæst med helt gratis - hvordan I afvikler dette økonomisk, er naturligvis helt op til jer. Tilmelding for de gratis gæster sker nederst på denne side.

Det er muligt at bestille Franske hot dogs ifm. tilmeldingen. Disse bliver serveret umiddelbart efter børnene har danset første gang kl. ca. 19.00.
Børnene behøver ikke have kvittering med, da vi har printet lister over alle deltagere, som vi benytter, når børnene ankommer til danseskolen.

Fransk hotdog: 15 kr.
Slikposer: 15 kr.
Chokolade: 10/15 kr.
Chips: 10 kr. 
Popcorn: 10 kr.
Sodavand: 20 kr.
Cocio: 15 kr.
Vand: 15 kr.

Til info plejer pladserne at ryge MEGET hurtigt, og vi kan desværre ikke lukke flere ind, når først der er optaget af hensyn til sikkerheden.

(Bemærk venligst at festen er UDEN forældre! - hvis jeres barn ikke er trygge ved at I forlader festen, er det bedst I venter til næste sodavandsdiskotek til forråret. Det er desværre IKKE muligt at få lov til at vente i vores café område under festen)

Tid: Kl. 18.30 - 21.00

Instruktører

Sted: Arrangementet foregår på Lystrupvej 1F, Risskov.


Tilmelding