Hit Fit Dance / Man fit med Brian d. 2. Juni - Let's Dance

Hit Fit Dance / Man fit med Brian
d. 2. juni 2022

Få ledige pladser
02.06.2022
75,00,-
Lystrupvej 62, sal 1
Lukket for køb

Hit Fit workshop kun for mænd !

Nu sker det endelig - Brian er hoppet kondiskoene og Hit Fit trøjen og er for første gang nogenside, klar til at afholde årets mest festlige Hit Fit time helt eksklusivt for mænd. 

Nu har du omsider chancen for at prøve kræfter med Hit Fit dance. I denne time skal I danse 4 forskellige Hit Fit danse, tre gange i alt; Vi garanterer sved på panden og et par genkendelige hits som I med sikkerhed vil kunne skråle med på. Det bliver en kæmpe fest og faktisk er vi så meget oppe at køre over arrangementet, at I kvit og frit skal have mulighed for at tage en kammerat med under armen. Succesen fejres i anden halvleg med en øl eller et glas vin i baren. 

Timen er for alle, uanset danseevner, niveau og alder. 

Tidspunkt: d. 2 Juni kl. 19.00
Instruktør:  Brian Eriksen 
Sted: Lystrupvej 62B
Pris: 75 kr.

Vi glæder os helt vildt til at se jer! 

OBS! Vi gør opmærksom på, at tilmelding og betaling til denne time skal finde sted inden timen starter. Det er derfor ikke muligt at deltage i undervisningen, hvis ikke man på forhånd har betalt her via hjemmesiden. Dette er udelukkende for at sikre, at der er god plads til alle, og dette kan kun styres via hjemmesidens lager.

Vi skal også minde om, at man desværre ikke kan bruge de timer man evt. har til gode for den almindelige undervisning. Har man timer man ønsker at flexe, skal de bruges i den daglige undervisning og ikke til ferie eller Basic Hit Fit timer. Igen for at sikre, at vi ikke bliver for mange til denne time.

Tilmelding