Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Christina Berg Nielsen

Jeg hedder Christina Berg og er født i 1995. Jeg har danset ballet, siden jeg var 5 år og har elsket dansen lige siden. Jeg nyder at lære fra mig og dele børnenes glæde ved balletten. Det er vigtigt for mig, at undervisningen foregår på en legende måde for de mindste, og at de mærker glæden ved at bevæge sig yndefuldt til smuk klassisk musik.

Jeg har tidligere erfaring med at undervise 4-6-årige og 6-8-årige i ballet samt agere assistent, hvor jeg har kunnet suge læringsteknikker til mig. Derudover har jeg undervist unge begyndere i ballet. Foruden gennem balletten har jeg arbejdet med børn i bl.a. vuggestue og specialbørnehave.

Min gymnasietid tilbragte jeg på Oure Kostgymnasium, hvor jeg havde mulighed for at danse ballet og moderne dans dagligt. Jeg har gennem tiden haft mange forskellige balletundervisere og dygtiggør mig fortsat. Udover balletten er jeg i gang med en kandidat i psykologi på Aarhus Universitet.