Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for pardansere som har danset i ca. 6 sæsoner.

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 1
tirsdag kl. 18.35 - 19.25
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 14. Maj 2024
3.116,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.731,45 DKK pr. deltager frem til december

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Danseholdet

Dette hold er for dig der danser pardans (standard & latin), og som har danset i minimum 6 sæsoner.

I løbet af dansetimen får vi danset en masse koreografier i forskellige danse, i både standard og latin.

Holdet skiller sig lidt ud på den måde, at der er knap så mange nye variationer og lidt mindre teknik, end på andre pardans-hold. Der bliver dog altid danset en masse, med grundig gennemgang af trin og bevægelser, så det hele kommer godt og grundigt ind på rygraden.

Der vil naturligvis blive gennemgået lidt teknik i løbet af sæsonen, og blive undervist i en smule ny koreografi.

Holdet er perfekt for jer der måske har en skade at tage hensyn til, er kommet lidt op i årene og alle, der bare ikke kan få nok af at danse.

Er i i tvivl om dette hold er noget for jer, så kontakt endelig kontoret.

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.