Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for pardansere som har danset i ca. 3 sæsoner.

Pardans
Unge/voksne
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
tirsdag kl. 20.20 - 21.10
FRA D. 15. August 2023
TIL D. 14. Maj 2024
3.116,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.731,45 DKK pr. deltager frem til december

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Natholdet

Dette er et pardans-hold der danser standard- og latin-dansene.

Undervisningen går stille og roligt fremad, så alle kan følge med, og der bliver altid undervist til en masse skøn musik, som de fleste kender fra radioen og som selvfølgelig passer til de forskellige danse der danses.

Vi danser bl.a. cha cha cha, vals, quickstep, som I måske kender fra TV2 programmet, Vild Med Dans. Der er altid højt humør og god stemning, når instruktørerne lærer fra sig på bedste vis. Der undervises både i trin og teknik.

Undervisningen varer 50 min. pr. gang.

Har I bruge for hjælp til at finde ud af om dette er det rigtige hold for jer, så kontakt endelig kontoret.

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.