Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Teknik Junior

Supplementshold til vores junior Elitehold

Showdance, Hip Hop
Teens
Elite
Viby J., Sal 1
onsdag kl. 18.45 - 19.35
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024
3.021,64 DKK pr. deltager frem til sommer
1.542,58 DKK pr. deltager frem til december

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Teknik Junior

OBS ! Dette er et af vores supplementshold til vores junior elitedansere, hvorfor det kræves at man er udtaget til et af vores junior elitehold, for at deltage på dette hold. For at sikre, at de rigtige bliver tilmeldt holdet, bedes I skrive hvilket elitehold I er udtaget til ifm. tilmelding.

Dette hold er et rent teknikhold, som både er et oplagt valg for dig som er ny som elitedanser, eller for dig som har gået nogle år. Du kan deltage på holdet uanset om du danser showdance eller hip hop, da det er en helt basis grundteknik der bliver arbejdet med i disse timer.

•    Dette er et supplementshold til vores junior elitedansere.


 

Instruktør

Louise Heise

Jeg hedder Louise Heise Jørgensen og er født i 1991.

Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel. I gennem årene har jeg danset Jazzballet, Showdance, Modern samt Standard/Latin.

Dans for mig er livsglæde, genererer livsglæde, ungdommelig og forkriskende energi i hverdagen, den bedste medicin til at ´clear-the-mind´.

Min undervisningsstil er kendetegnet ved at være primært kærlig og detaljeorienteret. Strukturen rummer en god blanding af frihed – til at udfolde sig og yde sit bedste i trygge, hjemlige rammer – og en tilpas portion af faste grænser alt efter alder og niveau.

Jeg har undervist i 10 år, i både Danmark og rundt i hele verdenen, hvor jeg har mødt og også lært og udviklet min undervisning gennem disse forskellige kulturer. Jeg har erfaring med alt slags undervisning fra nybegyndere til elitedansere på højeste niveau.

Et uddrag af mine resultater er:
10 x dansk mester,
2 x nordisk mester, 
1 x italiensk mester, 
1 x EM finalist,
1 x World Cup mester.
Jeg har udover det medvirket i musicals, tv, reklamer, og teateropvisninger, og coachet par i sportsdans de sidste 6 år.
Jeg studerer pt. Psykologi på universitet.