Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et rigtig sjov time for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Showdance
Børn
Beg./let øvede
Randers NV
onsdag kl. 17.00 - 17.45
FRA D. 16. August 2023
TIL D. 05. Juni 2024
1.804,68 DKK pr. deltager frem til sommer
467,88 DKK pr. deltager frem til december

Time 2 Dance 7-9 år

Fede trin, høj energi og masser af sjov  - velkommen til Time 2 Dance!
Time 2 Dance er et af vores super populære showdancehold, for dig der enten aldrig har danset før, eller måske kun har danset i en halv- eller hel sæson. På Time 2 Dance danser vi til nogle af de nyeste hits fra b.la. MGP, og andre populære sange, som børnene kender fra deres hverdag.

Vores superseje og engagerede instruktør vil gå i dybden med nogle af dansene, og kombinere læring med en masse sjove danselege! Hos Let’s Dance kan du trygt stole på, at dit barn vil blive en del af et stærkt fællesskab fyldt med sjov, motion og masser af dansetrin!  I løbet af sæsonen lærer vi også en lille showdance dans, som vi viser til både julebal og afdansningsbal. Begge arrangementer plejer at være en helt fantastisk oplevelse for børnene, og en super sjov mulighed for både forældre, venner og bekendte at se, hvad vi har øvet os helt vildt meget på!

Så tag danseskoene på, og gør dig klar til at føle dig som en stjerne på en scene, når vi slipper vores indre diva løs til en dansetime fyldt med grin og højt humør. Vi glæder os helt vildt til at invitere dig indenfor i vores dansefamilie hos Let’s Dance.

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret og DM i Showdance.

Klubmesterskab Efterår18-11-23
Klubmesterskab Forår13-04-24
DM Showdance18-05-24

 

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Mille Ginnerskov

Jeg hedder Mille og jeg er født i år 2002. 

Som 4-årige startede jeg til dans og siden jeg var 8 år gammel har jeg danset konkurrencedans hos Lets Dance. Her var det Showdance som jeg forelskede mig i og har min store interesse indenfor. Udover showdance har jeg gennem årene også danset mange andre stilarter heriblandt Musical, Ballet, Moderne og Girly Hiphop.

For mig er dansen et frirum hvor man kan drage hen for at glemme alt om tid og sted. Det er et frirum hvor man kan udtrykke sig selv uden bekymringer og det vil altid gøre mig i bedre humør. 

I min undervisning er det vigtigste at man mærker danseglæden og har det sjovt med at danse. På samme tid vil der også være fokus på at udvikle den enkelte danser samt holdet som helhed. Jeg elsker at se eleverne have det sjovt mens de danser, samtidig med at de opnår deres mål. 

Gennem mange års danseerfaring har jeg opbygget en viden omkring forskellige genrer og danseteknikker, som jeg kan formidle videre.

Book prøvetime Time 2 Dance 7-9 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE