Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et fedt showhold, for dig der er helt nybegynder eller kun har lidt erfaring.

Showdance
Teens
Beg./let øvede
Randers NV
torsdag kl. 17.40 - 18.30
FRA D. 17. August 2023
TIL D. 06. Juni 2024
1.930,76 DKK pr. deltager frem til sommer
519,82 DKK pr. deltager frem til december

Dette hold er ikke åbent for tilmelding.

Silly Go Chilli 13-17 år

Er du pjattet med showdance og det nyeste musik, og er du klar på at lære en hel masse? Så er Silly Go Chilli lige noget for dig! Vi garanterer, at dansesalen altid vil være fyldt med energi og sjov, når du træder ind i vores smukke sal i Randers for at give den max gas med vores fantastiske instruktør.

På Silly Go Chilli gennemgår vi enkle showdance trin og lærer, hvordan man udfører dem til perfektion. Vi sammensætter trinene til små koreografier, og lærer om alt fra udstråling til kropssprog og takter. Er du en ny danser, eller vil du bare gerne arbejde lidt mere i dybden med showdance, så kan vi helt klart anbefale dette hold.

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret og DM i Showdance.

Klubmesterskab efterår18-11-23
Klubmesterskab forår13-04-24
DM Showdance18-05-24

 

På med danseskoene, fyld drikkedunken og stram hestehalen -  Vi ses!

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Bolette Overgård Andersen

Jeg hedder Bolette, og er født i 1999
Jeg startede med at danse, da jeg var 2-3 år gammel

Jeg har prøvet meget forskelligt i løbet af årerne blandt andet disko, hiphop, moderne, musical og gymnastik. Dog har min passion primært været indenfor standard og latin dans, hvilket jeg i mange år dansede på eliteplan. Pt danser jeg showdance på eliteplan og er utrolig glad for det!

Grundlæggende så er dans for mig glæde, rytmer og liv. Det er en skøn pause fra den normale hverdag, hvor man både fysisk og mental bliver ladt op. Dans udfordrer nemlig hjernen og giver sved på panden, samtidig med at der er skøn musik.

For mig handler det om at dans skal være sjovt og et frirum med plads til alle. OG at den enkelte elev går ud fra dansetimen med en inderlig JUHU-følelse!
Min undervisningsstil er legende og til tider lidt skør, da jeg altid forsøger at give den bedste og mest lærerig danseoplevelse/undervisning med masser af nærvær samt godt humør.

Jeg har gennem hele mit liv elsket, at give viden fra mig samt arbejde med mennesker- unge som gamle.

Jeg har siden sommer 2018 været instruktør ved Let´s Dance, men har i årerne før det undervist på blandt andet workshops og danseskoler rundt om i landet.