Covid-19

❣️ Covid-19 tiltag hos Lets Dance ❣️

I forbindelse med det seneste pressemøde d. 5/1-2021 samt de nyligt udstedte restriktioner, ser det desværre ud til, at vi som danseskole forsat må forblive lukket, foreløbigt frem til d. 18/1-2021. 

I skrivende stund, tager vores tiltag udgangspunkt i de retningslinjer der senest er fremlagt. Det betyder naturligvis, at situationen kan ændre sig igen, hvilket vi løbende vil følge op på, så I ved, hvordan I skal forholde jer. 

 🌸 Børn & Teens

Vores børne- samt teenage hold forventer vi starter op på normal vis d. 18/1. Da disse hold er to træningsgange i underskud, vil uge 7 (vinterferien) samt uge 24 (sommerperioden) tages i brug til almindelig danseundervisning. Det betyder, at vi fortsætter undervisningen én uge efter afdansningsballet er afviklet. 

🌸 Hit Fit, Zumba, Moderne over 21 år, Broadway, Ballet & Jazz

I perioden d. 18 januar til d. 28 februar forventer vi, at ovenstående hold, max må være 10 dansere i salen ad gangen. Alle elever vil blive tildelt en plads i et skema-system, der kører efter en turnusordning. Det vil sige, at eleven kommer fast ind hver anden/tredje uge, alt efter hvilket hold han/hun går på. 

Dette betyder imidlertid også, at I vil komme til at mangle nogle dansetimer. Disse tilbyder vi i stedet som kompensationstimer, der vil blive lagt ud løbende. 

Går I på et hold, hvor der er 9 dansere tilmeldt, kan I møde op på almindelig vis. 

Disse hold vil - som børn og teenshold - også køre videre i uge 7 (vinterferien) samt uge 24 (sommerperioden), for at afvikle de træningsgange. I skulle have haft under den nuværende nedlukning. 

Ekstra tiltag på Hit Fit & Zumba: 

For at lette antallet af dansere på de enkelte hold, har vi etableret nogle nye faste tider med 9 pladser på hver. I beholder stadig pladsen på jeres gængse hold, men rykker fast til de nyoprettede hold i den periode, vi stadig er underlagt forsamlingsforbud. Guleroden ved at rykke til disse hold er altså, at I kan komme ind og danse hver uge. Der er stadig få ledige pladser på enkelte af disse hold - skulle dette tilbud have interesse, skal I være meget velkommen til at kontakte os på info@letsdance.tv

🌸 Pardans & Festdans

I perioden d. 18 januar til d. 28 februar forventer vi, at ovenstående hold, max må være 10 dansere i salen ad gangen. Alle elever vil blive tildelt en plads i et skema-system, der kører efter en turnusordning. Det vil sige, at I kommer fast ind hver anden/tredje uge, alt efter hvilket hold, I går på. 

Dette betyder imidlertid også, at I vil komme til at mangle nogle dansetimer. Disse tilbyder vi i stedet som kompensationstimer, der vil blive lagt ud løbende. 

Går I på et hold, hvor der er fire par tilmeldt, kan I møde op på almindelig vis. 

Disse hold vil køre videre i uge 7 (vinterferien) samt forlænges en uge i den anden ende. Det betyder, at jeres sidste danseuge bliver uge 19 i stedet for uge 18. 

💡Spørgsmål og svar

I skal, som altid, endelig spørge, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med eller noget, der ikke står klart. 

I kan fange os på telefonen alle hverdage mellem 9-14. Ellers skal I være meget velkomne til at kontakte os på info@letsdance.tv hvor vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 

 

De bedste hilsner

Brian Eriksen & Marianne Eihilt