Covid-19

Kære dansere.
Aller først skal I vide, at vi i den grad savner jer i vores nu meget stille hverdag. Alle de smil vi normalt møder på danseskolen, gode snakke, sjove indspark fra store og små, og ikke mindst fællesskabet. 
Som alle andre følger vi naturligvis Statsministeriets anbefaling om at holde lukket til minimum den 8. juni. Lige så snart Statsministeren har meldt ud, hvad der kommer til at ske herefter, vender vi naturligvis tilbage til jer.
Alle arrangementer frem til 8. juni er aflyst, hvilket betyder: Fredagsbar Viby, Afslutningsfest for pardansere, Talentsamling, Elitesamling, sodavandsdiskotek, Dansefest, Kaufmann Cup, og ikke mindst afdansningsbal. JA, det gør hamrende ondt at skrive!!
Vi afventer og håber inderligt, at vi stadig kan afvikle, Summercamp, Sommer Hit Fit og Hit Fit Dance uddannelse - på én eller anden måde. Men det må også vente med at give besked om, desværre. !!
Skulle nogle af jer have misset at vi hver uge sender jer en masse danse på Youtube og Facebook kan I klikke her, for at følge med. Der hele ligger også på vores Facebook side
Vi håber, I alle har det godt og passer på jer selv og hinanden.
Mange kærlige hilsner og tanker til jer alle.
Brian og Marianne