Covid-19

INFORMATION OMKRING CORONA

- Hvordan vi tackler situationen sammen? 

Hos Let´s Dance har vi implementeret en del forskellige tiltag, for at leve op til myndighedernes krav omkring Covid-19, men det kræver en fælles indsats fra os alle, for at sikre en tryg danseoplevelse. Derfor bedes alle dansere læse nedenstående punkter igennem:

 1. Vi holder os hele tiden opdateret om anbefalingerne fra myndighederne og følger deres retningslinjer, dvs. at vi skal have 4 kvm. afstand til andre dansere i salen. I café og lounge er det én meters afstand.

  NYT !!!
  Efter de seneste udmeldinger fra Statsministeriet fredag den 23. oktober, må der nu kun være max. 10 personer på alle hold over 21 år. Derfor er der sendt mails ud direkte til alle jer det vedrører.
  PRØVETIMER OG TILMELDING! Dette betyder også at de fleste voksenhold midlertidigt er lukket for både prøvetimer og tilmeldinger. Så snart forsamlingsantallet igen tillader det, vil der naturligvis blive åbnet op for pladser igen. Vi foreslår at du tilmelder dig ventelisten på det/de hold du er interesseret i, da du således får automatisk besked, når vi igen kan åbne op.

 2. Vi opfordrer alle til at ankomme til danseskolen, så tæt på holdets starttidspunkt som muligt, så vi undgår for mange mennesker i Caféområdet. 

 3. Hvis du som forældre gerne vil med ind og overvære dansetimen den første undervisningsgang, kan dette lade sig gøre hvis dit barn er imellem 2 og 9 år. Vi opfordrer dog til, at I forlader salen i løbet af timen, hvis I fornemmer at ens barn er ok med det. Vi henstiller også til, at der max. er een voksen pr. barn med i salen, og så vidt muligt ingen søskende.

  OBS! Hvis jeres barn er vant til at komme på danseskolen, foreslår vi at I IKKE går med ind i salen. Vi håber meget på jeres forståelse, og GLÆDER os til at vi igen kan invitere på “forældrerdag” som vi plejer… 

 4. På alle vores hold med børn fra 10 år og derover, vil det desværre ikke være muligt at kigge med den første undervisningsgang, som I plejer. Hvis jeres barn er helt ny på danseskolen - og/eller meget utryg, kan der gives dispensation. Her vil det være en god idé at bære mundbind, såfremt I kan se, at der er mange inde i salen (hvis ikke du selv har et mundbind, du kan tage med, vil de også være tilgængelig på danseskolen). Vi opfordrer dog til, at du forlader salen i løbet af timen, hvis du fornemmer, at dit barn er "ok" med det.

  Vi håber meget på jeres forståelse, og GLÆDER os til, at vi igen kan invitere på “forældrerdag” som vi plejer.

 5. Hvis børn eller forældre har nogle som helst tegn på symptomer, bedes I blive hjemme - det samme gælder naturligvis vores instruktører og personale generelt.

 6. Grundet ovenstående retningslinjer, beder vi om forståelse for, at nogle af vores dansetimer muligvis kommer et par minutter senere igang, så vi er sikre på, at vi kan få alle ud før næste hold går i gang/ankommer og få afsprittet dørhåndtag, mikrofoner osv. af.

 7. Alle instruktører er informeret om, at vi ikke danser to og to på danseskolen, og vil så vidt muligt forsøge at holde god afstand til danserne. (gælder naturligvis ikke pardansere internt).

 8. Vi har fortsat ekstra fokus på ekstra rengøring.
   
 9. Vi anbefaler, at I gemmer kram og knus til senere.

 10. Husk at spritte af, når I ankommer på danseskolen - der står naturligvis sprit overalt.

 11. Mundbind: Alle over 12 år SKAL bærer mundbind, når I opholder jer i vores café og venteområde. Dette gælder kun når I går og står - når I sidder ned, må mundbindet gerne tages af.

Skulle det vise sig, at vi grundet Corona-pandemien må lukke danseskolen ned igen - vil vi give alle medlemmer mulighed for at vælge imellem følgende:

 1. Føre penge tilbage for de gange, hvor undervisningen vil være aflyst.
 2. Give tilgodebevis til kommende sæson eller arr. til danseskolen.

Lad os håbe, det hele ender lykkeligt, og at vi igen må danse frit, som vi elsker det.