Covid-19

INFORMATION OMKRING CORONA

- Og hvordan vi tackler situationen sammen 

Hos Let´s Dance har vi implementeret en del forskellige tiltag, for at leve op til myndighedernes krav omkring Covid-19, men det kræver en fælles indsats fra os alle, for at sikre en tryg danseoplevelse. Derfor bedes alle dansere læse nedenstående punkter igennem:

 1. Vi holder os hele tiden opdateret om anbefalingerne fra myndighederne og følger deres rettigheder, dvs. at vi skal have 4 kvm. afstand til andre dansere i salen. I café og lounge er det én meters afstand.
 2. Vi opfordrer alle til at ankomme til danseskolen, så tæt på holdets starttidspunkt som muligt, så vi undgår for mange mennesker i Caféområdet. 
 3. Hvis du som forældre gerne vil med ind og overvære dansetimen den første undervisningsgang, kan dette lade sig gøre hvis dit barn er imellem 2 og 9 år. Vi opfordrer dog til, at I forlader salen i løbet af timen, hvis I fornemmer at ens barn er ok med det. Vi henstiller også til, at der max. er een voksen pr. barn med i salen, og så vidt muligt ingen søskende.
  OBS! Hvis jeres barn er vant til at komme på danseskolen, foreslår vi at I IKKE går med ind i salen. Vi håber meget på jeres forståelse, og GLÆDER os til at vi igen kan invitere på “forældrerdag” som vi plejer… 
 4. På alle vores hold med børn fra 10 år og derover, vil det desværre ikke være muligt at kigge med den første undervisningsgang, som I plejer. Hvis jeres barn er helt ny på danseskolen - og/eller meget utryg, kan der gives dispensation. Her vil det være en god idé at bære mundbind, såfremt I kan se, at der er mange inde i salen (hvis ikke du selv har et mundbind, du kan tage med, vil de også være tilgængelig på danseskolen). Vi opfordrer dog til, at du forlader salen i løbet af timen, hvis du fornemmer at dit barn er "ok" med det. Vi håber meget på jeres forståelse, og GLÆDER os til, at vi igen kan invitere på “forældrerdag” som vi plejer.
 5. Der er plads til 26 personer i Caféen og skulle vi blive for mange på en gang vil vores personale give besked om, at vi kan blive nødt til at bede forældre om at vente i opgangen eller i det fri - det er dog sjældent, at det er nødvendigt.
 6. Hvis børn eller forældre har nogle som helst tegn på symptomer, bedes I blive hjemme - det samme gælder naturligvis vores instruktører og personale generelt.
 7. Grundet ovenstående retningslinjer, beder vi om forståelse for, at nogle af vores dansetimer muligvis kommer et par minutter senere igang, så vi er sikre på, at vi kan få alle ud før næste hold går i gang/ankommer og få afsprittet dørhåndtag, mikrofoner osv. af.
 8. Alle instruktører er informeret om, at vi ikke danser to og to på danseskolen, og vil så vidt muligt forsøge at holde god afstand til danserne. (gælder naturligvis ikke pardansere internt).
 9. Vi har fortsat ekstra fokus på ekstra rengøring 
 10. Vi anbefaler, at I gemmer kram og knus til senere.
 11. Husk at spritte af, når I ankommer på danseskolen - der står naturligvis sprit overalt.

Skulle det vise sig, at vi grundet Corona-pandemien må lukke danseskolen ned igen - vil vi give alle medlemmer mulighed for at vælge imellem følgende:

 1. Føre penge tilbage for de gange, hvor undervisningen vil være aflyst.
 2. Give tilgodebevis til kommende sæson eller arr. til danseskolen.

Lad os håbe, det hele ender lykkeligt, og at vi igen må danse frit, som vi elsker det.