Danseskole i Aarhus - Let's Dance

Danseskole i Aarhus

Dans i Aarhus

Lets Dance har to afdelinger i Aarhus. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold for både, børn, teenagere, voksne. Danseskolen i Aarhus er en af de største danseskoler og derfor finder du et bredt og godt udvalg af dans i alle niveauer i forskellige stilarter. Vi har plads til ALLE!

  • Let's Dance ApS
    Lystrupvej 1 F
    8240 Risskov 

  • Let's Dance ApS - Viby J.
    Damagervej 10
    8260 Viby J.

Gå til dans i Århus

Vi tilbyder 20 forskellikge danse stilarter - mon ikke der er en der er lige noget for DIG.

Læs mere om div. stilarter

Alle har 2 GRATIS prøvetimer på alle de hold du ønsker. For at booke en prøvetime skal du først finde det hold, du synes lyder interessant og derefter klikke på "Book gratis prøvetime".

Find dit kommende dansehold i Aarhus

Danseskolen i Viby flyttede til en gård i Viby i 2019 læs mere om afdelingen nedenfor.

Danseskolen i Viby

Danseskolen har eksisteret i Århus siden 2006, hvor stifterne Brian Eriksen og Vild Med Dans danser og dommer fra TV2, Marianne Eihilt, startede danseskolen. Siden 2006, hvor danseskolen lå inde i Århus C, er den blevet udvidet og det har været nødvendigt med mere plads, flere lokaler og større bygninger. Derfor flyttede danseskolen til Risskov, nærmere Lystrupvej, hvor det var muligt, at udvide med tre store dansesale. Det var en succes. Danseskolen i Århus havde også potentiale mere syd for Århus, og derfor åbnede danseskolen Viby afdelingen. I sommeren 2019 udvidede danseskolen Viby afdelingen, og gik fra en sal til to store sale. Danseskolen i Århus Syd rykkede til nye, store og flotte lokaler på Damagervej i Viby. I dag rummer danseskolen i Århus tre sale i Risskov og to sale i Viby.