Din danseskole i Randers. - Let's Dance

Danseskole Randers

Dans i Randers 

Elsker dit barn også at bevæge sig til musik, eller er det dig der er helt vild med at danse til de musikalske rytmer? 
Så er Lets Dance din danseskole i Randers. Vi tilbyder sjove dansehold til børn i Randers. Der er både hold for børn, unge og voksne. Du behøver ikke have danset før, for at starte til dans ved Lets Dance i Randers. V har hold for nybegyndere, let øvede, øvede og meget øvede dansere. Hos Lets Dance i Randers er alle velkommen uanset niveau, hvor meget du har danset før og hvor gammel du er. Døren er åben for alle. Danseskolen emmer af liv, glade mennesker, dansere som både nyder at danse, men mindst lige så meget, at færdes i hinandens selskab. På danseskolen i Randers går vi nemlig meget op i, at møde vores gæster i øjenhøjde, og vi forsøger så godt som muligt, at stille alle tilfredse. Du vil blive mødt af glade mennesker, som alle elsker danseskolen Lets Dance i Randers. 

Start til dans i Randers

Vi har hold helt ned til børn i alderen 4-6 år, Ramasjang. Og det ældste hold er Hit Fit Dance for unge/voksne. 

Du kan læse meget mere om alle de forskellige dansehold vi har i Randers, ved at klikke på knappen nedenunder. 

 Se alle dansehold i Randers

Hvis du har lyst, til at læse mere om dansestilarterne vi tilbyder i Randers, kan du læse meget mere ved at klikke på nedenstående knap. 

Mere om stilarter i Randers

Vi tilbyder alle der skal danse på mere end et hold i Randers rabat på hold nummer to. Og hvis I er flere familiemedlemmer der skal starte til dans i Randers, vil der også være penge at spare. Når du klikker på nedenstående knap, kan du læse mere om dine rabatter og fordele ved at starte til dans ved Lets Dance i Randers. 

Priser og rabatter ved Lets Dance i Randers.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig, ligegyldigt, hvad end dit spørgsmål eller tvivl skulle være. Du kan blot sende os en mail på

info@letsdance.tv