Danseskole Viby - Let's Dance

Danseskole Viby

Danseskole i Viby

Danseskolen Lets Dance i Viby, har fået en stor ny afdeling i Viby. Afdelingen er flyttet til nye lokaler med to store flotte dansesale i Viby. I august 2019 åbnede danseskolen nye danselokaler, på en gård på Damagervej 10 i Viby J. 

På danseskolen i Viby, er du lige velkommen, om du er nybegynder eller erfaren; studiet vrimler med danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Så kender du en fra din skole i Viby, børnehave eller en kollega fra Viby eller omegn - så tag dem med under armen, og få en fælles oplevelse sammen, som I sent vil glemme. 

Let’s Dance tilbyder to GRATIS og helt uforpligtende - prøvetimer på alle hold. Du har faktisk hele TO GRATIS prøvetimer på alle de hold du ønsker i Viby. 

Vi har særligt fokus på socialt nærvær og omsorg for vores dansere - kombineret med kompetent og professionel undervisning. Det er en danseskole, der rummer meget mere end dans.

Vi tilbyder hold fra mandag til og med torsdag på Damagervej 10 i Viby J. Du kan gå til Ballet, Breakdance, Børnedans, Festdans, Girly Hip Hop, Hit Fit Dance, Hit Fit Teens, Hit Fit Kids, Hip Hop, Jazz, Latin Beat, MGP, Moderne, Mor/barn, Musical, Showdance, Stram op, Særlige behov, Vild med dans mm. Vi har hold til de mindste, som er mor/barn dans og helt op til 60+, som er Vild Med Dans hold, også det der kaldes Standard Latin. Du kan finde det hold der passer til dig via nedenstående link.

Se alle dansehold

Har du lyst til at læse mere om diverse stilarter, hvor de stammer fra, og hvordan vi på Lets Dance i Viby underviser i det - kan du læse meget mere ved nedenstående knap.

Se alle stilarter

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@letsdance.tv eller tlf.  70 222 443. Danseskolen ligger på: Damagervej 10, 8260 Viby J.

Vi glæder os helt enormt meget til at se dig.  

På billedet nedenfor kan du se, hvor du skal parkere i Viby.