Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Danseskolen
i Randers

Dans i Randers

I Randers har vi en afdeling. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold for både, børn, teenagere, voksne. Danseskolen i Aarhus er en af de største danseskoler og derfor finder du et bredt og godt udvalg af dans i alle niveauer i forskellige stilarter. Vi har plads til ALLE!

Randers

Danseskolen i Randers

Vi inviterer jer indenfor i vores rare og hyggelige lokaler i Randers som rummer en dansesal! Adressen er Gl. Hobrovej 38B, 8920 Randers NV.

I dansesalen tilbyder vi dans for alle aldre, niveauer og sjæle i Randers - vi er din danseskole i Randers! Du er velkommen uanset om du er nybegynder eller erfaren; studiet vrimler med danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Så kender du en fra din skole i Randers, børnehave eller en kollega fra Randers eller omegn - så tag dem med under armen, og få en fælles oplevelse sammen, som I sent vil glemme.

Let’s Dance tilbyder to GRATIS og helt uforpligtende - prøvetimer på alle hold!

Vi har særligt fokus på socialt nærvær og omsorg for vores dansere - kombineret med kompetent og professionel undervisning. Det er en danseskole, der rummer meget mere end dans.

Udover dansesalen byder lokalerne på et ventelokale, hvor man kan nyde varme drikke og lækre udvalgte snacks. Herudover findes et legerum, hvor søskende kan slippe det indre legebarn fri, mens der danses løs inde i sal ved vores dygtige og forfriskende instruktør.

Lokalerne ligger på første sal lige ved siden af Fitness World! Der er rig mulighed for parkering rundt omkring bygningen.

 

Randers 1
Randers 2
Randers 3