OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Danseskolen
i Viby

Dans i Viby

Lets Dance har to afdelinger i Aarhus, én i Risskov og én i Viby. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold for både, børn, teenagere og voksne med-og uden dansepartner. I Viby har vi to smukke sale med spejle på langsiderne, diskokugle i loftet og et fantastisk lydanlæg. Danseskolen i Aarhus er landets største danseskole, og der er 153 ugentlige hold i alt, hvoraf de 48 ligger i vores Viby afdeling. Her finder du et stort udvalg af dans på alle niveauer i forskellige stilarter.

Viby

Danseskolen i Viby

Danseskolen i Viby rummer 2 store flotte dansesale, som åbnede i august 2019. Adressen er Damagervej 10, 8260 Viby J og der er gode parkeringsmuligheder foran indgangspartiet og bagved danseskolens lokaler. Derudover er der gode busforbindelser - også til Aarhus C.

Du er lige velkommen, om du er nybegynder eller erfaren, da studiet i Viby vrimler nemlig med danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Så kender du en fra din skole, børnehave eller en kollega - så tag dem med under armen, og få en fælles oplevelse sammen, som I sent vil glemme!

Let’s Dance tilbyder to GRATIS og helt uforpligtende prøvetimer på alle hold!

Vi har særligt fokus på socialt nærvær og omsorg for vores dansere - kombineret med kompetent og professionel undervisning. Det er en danseskole, der rummer meget mere end dans. Du kan eksempelvis nyde en frisklavet kop kaffe eller en lun bolle i vores hyggelige café.

Vi tilbyder hold fra mandag til og med torsdag samt lørdag morgen. Du kan gå til Ballet, MGP & Børnedans, Hit Fit Dance (forbrændingsdans), Hip Hop, Girly, Moderne, Minisjang (mor/far/barn), Showdance, Vild med Dans (Standard & Latin) med mere. Vi tilbyder derfor dans for alle aldersgrupper og niveauer.

Vi glæder os enormt til at se dig!

h