Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Danseskolen
i Viby

Dans i Viby

Lets Dance har to afdelinger i Aarhus, én i Risskov og én i Viby. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold for både, børn, teenagere og voksne med-og uden dansepartner. I Viby har vi to smukke sale med spejle på langsiderne, diskokugle i loftet og et fantastisk lydanlæg. Danseskolen i Aarhus er landets største danseskole, og der er 153 ugentlige hold i alt, hvoraf de 48 ligger i vores Viby afdeling. Her finder du et stort udvalg af dans på alle niveauer i forskellige stilarter.

Viby

Danseskolen i Viby

Danseskolen i Viby rummer nye lokaler med to store flotte dansesale i Viby, som åbnede i august 2019. Adressen er Damagervej 10, 8260 Viby J.

På danseskolen i Viby er du lige velkommen, om du er nybegynder eller erfaren; studiet vrimler med danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Så kender du en fra din skole i Viby, børnehave eller en kollega fra Viby eller omegn - så tag dem med under armen, og få en fælles oplevelse sammen, som I sent vil glemme.

Let’s Dance tilbyder to GRATIS og helt uforpligtende - prøvetimer på alle hold!

Vi har særligt fokus på socialt nærvær og omsorg for vores dansere - kombineret med kompetent og professionel undervisning. Det er en danseskole, der rummer meget mere end dans.

Vi tilbyder hold fra mandag til og med torsdag på Damagervej 10 i Viby J. Du kan gå til Ballet, Breakdance, Børnedans, Festdans, Girly Hip Hop, Hit Fit Dance, Hit Fit Teens, Hit Fit Kids, Hip Hop, Jazz, Latin Beat, MGP, Moderne, Mor/barn, Musical, Showdance, Stram op, Særlige behov, Vild med dans mm. Vi har hold til de mindste, som er mor/barn dans og helt op til 60+, som er Vild Med Dans hold, også det der kaldes Standard Latin.

Vi glæder os helt enormt meget til at se dig!

h