OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Danseskolen
i Risskov

Dans i Risskov

Lets Dance har to afdelinger i Aarhus, én i Risskov og én i Viby. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold for både, børn, teenagere og voksne med-og uden dansepartner. I Risskov har vi hele tre flotte sale med spejle, diskokugle i loftet og et fantastisk lydanlæg. Danseskolen i Aarhus er landets største danseskole, og der er 153 ugentlige hold i alt, hvoraf de 105 ligger i vores Risskov-afdeling. Her finder du uden tvivl et dansehold lige for dig!

Risskov

Danseskolen i Risskov

Danseskolen i Risskov er vores største afdeling og rummer hele 3 nye og lyse dansesale! Adressen er Lystrupvej 62B, 8240 Risskov.

Lokalerne emmer af hygge og nærvær, da der er masse af hyggekroge og hjørner, hvor du kan nyde en frisklavet kop kaffe eller en lun bolle fra vores café, mens du venter på dit barn, forældre, søster, bror eller lignende.

På danseskolen i Risskov er du velkommen, uanset om du er nybegynder eller erfaren; studiet vrimler nemlig med danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Så kender du en fra din skole, børnehave eller en kollega - så tag dem med under armen, og få en fælles oplevelse sammen, som I sent vil glemme!

Let’s Dance tilbyder to GRATIS og helt uforpligtende prøvetimer på alle hold!

Vi har særligt fokus på socialt nærvær og omsorg for vores dansere - kombineret med kompetent og professionel undervisning. Det er en danseskole, der rummer meget mere end dans.

Afdelingen i Risskov tilbyder masser af parkeringspladser og ligger ovenikøbet tæt på diverse busforbindelser med ruter til hele nærområdet.!

Vi glæder os enormt til at se dig på Lystrupvej 62B!

 

 

 

test 01
test 02
test 03
Test 4
Test 5