Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Danseskolen
i Risskov

Dans i Risskov

Lets Dance har to afdelinger i Aarhus. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold for både, børn, teenagere, voksne. Danseskolen i Aarhus er en af de største danseskoler og derfor finder du et bredt og godt udvalg af dans i alle niveauer i forskellige stilarter. Vi har plads til ALLE!

Risskov

Danseskolen i Risskov

Danseskolen i Risskov er vores største afdeling og rummer hele 3 nye og lyse dansesale! Adressen er Lystrupvej 62B, 8240 Risskov.

Lokalerne emmer af hygge og nærvær, da der er masse af hyggekroge og hjørner, hvor du kan nyde en frisklavet kop kaffe fra vores café, mens du venter på dit barn, forældre, søster, bror eller lignende.

På danseskolen i Risskov er du velkommen uanset om du er nybegynder eller erfaren; studiet vrimler med danseglade mennesker i alle aldre og på alle niveauer. Så kender du en fra din skole i Risskov, børnehave eller en kollega fra Risskov eller omegn - så tag dem med under armen, og få en fælles oplevelse sammen, som I sent vil glemme!

Let’s Dance tilbyder to GRATIS og helt uforpligtende - prøvetimer på alle hold!

Vi har særligt fokus på socialt nærvær og omsorg for vores dansere - kombineret med kompetent og professionel undervisning. Det er en danseskole, der rummer meget mere end dans.

Afdelingen i Risskov tilbyder masser af parkeringspladser og ligger ovenikøbet tæt på diverse busforbindelser med ruter til hele nærområdet.!

Vi glæder os enormt til at se dig!

 

 

 

test 01
test 02
test 03
Test 4
Test 5