Eleverne skriver - Let's Dance

Eleverne skriver

Har du noget på hjerte ang. danseskolen Let´s Dance, som du har lyst til at dele med andre, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt da venligst marianne@letsdance.tv. Her er et lille udpluk af, hvad "Eleverne skriver...."

______________________________________________________

29. maj 2021

Kære lets Dance mit navn er Josefine og jeg er 12 år gammel. Jeg startede på lets Dance for halv andet år siden cirka, og jeg kan ikke sige andet end at jeg elsker det.♥️


Mit hold og min træner har givet mig så meget selvtillid og lyst til at danse. Jeg har danset siden jeg var cirka 6-7 på gammel men har aldrig rigtig følt mig helt tilpas eller har kunne få venner på holdet. Men det har lets Dance ændret fuldstændig. Jeg har fået en masse nye venskaber og det er jeg mega glad for.🤍

Derud over giver letsdance også en chancen for at komme til en masse konkurrencer i løbet af et år eller flere. Hvilket jeg syntes er mega fedt.🥳 instruktørerne på lets Dance er også mega søde og hjælpsomme. Feks. Med min danse lære Julie L er jeg overhovedet ikke bange for at spørge om hjælp eller snakke med ting med hende som jeg har brug for hjælp til både i dans og i mit privatliv.
Det er en mega befriende følelse at have fordi så har du det generelt bedre når du har et godt forhold med din instruktør.😁🤗♥️

Jeg håber at jeg får mange flere gode tider på letsdance med mit helt vildt fantastiske hold. Jeg elsker jer alle sammen🥰

TAK! Lets Dance 🔆

______________________________________________________

28. april 2021

Kære Lets Dance. 

Jeg vil blot give et stort klap på skulderen - I har håndteret denne situation enorm godt. 

Herhjemme støtter vi op om jer, og vi håber, at flertallet også vælger at lade dette hårde år ligge og glæde sig til dansetimerne fremover. Men tak for jeres mange gode opdateringer - det har været rart.

Tak for de mange gode hit fit videoer - de har været flittigt brugt herhjemme og har fungeret rigtig godt. Vi har også været meget glade for udendørs dans - det har I også løst super godt. Vi er faktisk bare glade over hele jeres håndtering og det vil jeg bare lige give videre, så I kunne få lidt respons og god energi. 

Hvis jeg må have lov, så vil jeg lige rose særligt Nicoline. For vi er enormt glade for hendes hit fit timer. Helt ærgerligt, at der ikke er flere af dem ;) Hun favner alle - både de, der har danset lidt før og også dem, der aldrig har danset ret meget. Hun er imødekommende og sød, altid smilende og med høj energi - selv de dage, hvor man selv er træt. Hun formår at presse sine dansere på en god måde, så vi får det maksimale ud af træningen, mens vi samtidig har det sjovt. Nicoline sørger for, at man altid har et smil på læben undervejs og tiden flyver afsted. Hun formår at få alle til at føle sig set - hun skaber god stemning og er god til at få kontakt med alle. 

Vi går til hit fit for at danse, men skam også i høj grad for at mærke hendes gode energi og blive glad og i godt humør. Vi ved godt, at I har mange dygtige instruktører, men for os vil det ikke være det samme uden Nicoline. Vi har udelukkende kun positivt om Nicoline - og hende kan I være glade og stolte af. Vi glæder os i hvertfald til, at det bliver onsdag. 

Fortsat god uge til jer. 

Hilsen Sidsel

______________________________________________________

10. december 2020

Kære alle ved Lets Dance.

Hvor er det ærgerligt at I endnu engang må lukke ned i den gode sags tjeneste.

Men jeg MÅ bare rose jer! 

Først og fremmest for at skabe enorm glæde for min egen dansepige, så meget at lillesøster nu også glæder sig til at starte op til januar (forhåbentlig).

Men lige så meget for jeres kommunikation og engagement - restriktionerne var knap blevet færdig annonceret, førend en klar kommunikation fra jer lå klar på både det ene og det andet medie. Vi som forældre, dansere osv. var ikke i tvivl om hvordan vi skulle forholde os. Og sådan har jeg oplevet det hver gang! 

Dernæst hvordan I altid forsøger at tænke ud af Corona-boksen, for at skabe de bedste rammer for at fastholde traditionerne, og ikke mindst laver erstatningstimer!!!

Mine piger går til mange forskellige aktiviteter og det er langt fra alle klubber/organisationer osv. der har gjort SÅ meget som jer, og være så klar i jeres kommunikation! DET, sammenholdt med at pigerne elsker dansen, gør at vi til enhver tid står klar til at støtte op om danseskolen når den igen åbner! 

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle!

Mvh. Anja Skaarup

______________________________________________________

10. december 2020

Kære Marianne og Brian,

Hvor vi dog bare føler med jer, at blive ramt af flytning – kæmpet for at få det mest fantastiske dansecenter op at stå – og så blive lukket ned igen og igen. Vi håber bare inderligt, at I kan finde kræfter og gå på mod til at komme igennem dette. Skidt med, om vi principielt ender med at have noget økonomisk til gode, det har vi ikke behov for at få tilbagebetalt. Det, der betyder noget, er at jeres fantastiske sted overlever – at der er et Lets Dance på den anden side af denne pandemi.

For os har det betyder utroligt meget på det personlige plan at komme ind til jer, få brugt vores slidte kroppe og blive mødt med inspiration og godt humør.

Så, I 2 kære væsener, stå det igennem – så ser vi frem til at køre ind til (som vi har sagt før):

LETS DANCE – TANKSTATION FOR LIVSGLÆDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Mange kærlige hilsner med ønsket om en Glædelig Jul og et Godt Nytår til jer og jeres familier

Linda og Søren

______________________________________________________ 

3. juli 2020

Sofia og Julie siger 1000 tak for 2 helt fantastisk danse Camp. 🥰❤️Glade piger vi fik hjem. Tak for verdens bedste danseskole med de bedste danselærer. 😘🙏Første pladsen til jer. 🏆🥇God ferie og på gensyn til endnu en spændende sæson. 💃👯‍♀️Og tak for 5 års nålen. ❤️🙏

 

______________________________________________________

18. marts 2020

Får lyst til at skrive, hvor dejlig en danseskole Lets danse er...Underviserne bevæger sig så smukt og de kommer altid og
spreder glæde med deres smil og positive energi 🙏❤ På mit hitfit hold er vi blevet enige om, at intet humør kan være så dårligt, at det ikke er gået over efter en hitfit time 🌟🌟🌟
At danse er så livsbekræftende for mig, både krop og sind mærker en helt grundlæggende glæde ved at bevæge sig til musik sammen med andre. For mig er det helt anderledes at dyrke sport på danseskole end i feks. i et fitness center - på daseskolen er en helt anden  boblende stemning❤

Kh Mette

______________________________________________________

03. februar 2020

1000 tak for endnu en dejlig danseweekend!!!
Hold fast, hvor har vi haft det sjovt, knoklet og nydt det.
Hvorfor byde sig selv at blive så øm, træt, brugt, næsten ikke kunne få rettet tæerne ud?
Bare fordi, det er SÅ dejligt bare mindst 1 gang om året at være tilbage på jeres skønne danseskole:)
Og hvorfor ikke - kunne man også spørge?
For sammen med Charlotte og Stine holder I, hvad I lover!!!
Ømme kroppe, underholdende og lærerige dage, hyggelige dage, smil på læben, dybde i dansene.
TAK skal I alle 4 have for jeres dejlige, engagerede, positive og humørfyldte undervisning (...) Vi har nydt det hele rigtig rigtig meget - og håber, at I gentager successen med endnu en danseweekend i 2021
Pas godt på jer selv, hinanden og jeres fantastiske danseskole - hils Charlotte og Stine -
Kærlige tanker
Peter og Marianne Kondrup

________________________________________________________

04. februar 2020

Tak for en super dansecamp i weekenden. Stine, Charlotte, Marianne og Brian – I gav os nogle fantastiske dansedage. Virkelig kvalificeret undervisning.
Stor faglighed, hvor I samtidig lyste af energi og danseglæde. Vi lærte meget, og tager gerne igen fra Sjælland for at deltage.
Med glad dansehilsen
Anette Ibsen og John Olsen

_________________________________________________________

24. januar 2020

Jeg skriver til jer for at give en masse ros. Jeg synes simpelthen, at jeres danseskole er et mega fedt sted og vi er er glade for at gå ude hos jer. I er meget professionelle og vi går altid hjem med et smil på læben. I den sammenhæng vil jeg lige fremhæve en af jeres ansatte og undervisere, Mathilde. Mathilde er super imødekommende og er altid klar til at hjælpe med hvad end der nu skulle opstå af problemer. Hun er en super dygtig underviser og er god til at få alle børn/elever med, så alle har det sjovt og har lyst til at give den gas. 

 

_________________________________________________________

9. december 2019

I sidste uge overværede jeg undervisningen, og jeg vil gerne have lov til at komme med min absolut uforbeholdne ros til Ministars underviseren, Victoria. Hun er en super dygtig og inspirerende danseunderviser. Hvis I uddeler en pris til jeres bedste underviser, så vil jeg gerne indstille Victoria. Bedre underviser til piger omkring de 8 år tror jeg ikke findes.

Isabella glæder sig nu igen hver gang hun skal til dans. Tak.

_________________________________________________________

8. december 2019

Kære lets Dance. 
Tusind tak for en dejlig vinter sæson.
Min datter ELSKER at danse på danselopperne, og jeg er dybt imponeret over Nicoline og hjælpetrænerne, de har jo total styr på de små lopper, og de er bare SÅ dygtige!! Får alle med og har øjne og hjælpende hænder alle steder. 👍👏
Tak for dem, vi glæder os til en dejlig forårs/sommer sæson.
De bedste julehilsner til dem og jer.
Vi glæder os det min datters først julebal 🎄
Hilsen Cecilie (mor) og Josefine 🎄

_________________________________________________________

3. december 2019

Latin Beat er den skønneste dansetid og Louise er den ubestridt dejligste, dygtigste og mest energifulde søde og helt perfekte instruktør jeg er stødt på. Louise er virkelig i særklasse. Holdet er fyldt med glade deltagere.

Latin Beat er tilmed den perfekte feminine danse- motionsform for mig som har følger efter brystkræft og ikke så gerne hopper og springer for meget rundt. Jeg er vild med det.

Jeg er så kæmpe glad for at Latin Beat og Louise er kommet til Viby J. 

__________________________________________________________

27. september 2019

Hej Let´s Dance

Min dreng, Alfred, har kun danset ved jer i en lille måned. Han har de stiveste hofter jeg nogensinde har set og ejer (indtil videre) ikke rytme i kroppen:-) Men han er HELT VILD med det! I er bare så dygtige til jeres arbejde, og vi føler os i så sikre hænder! Jeg var med inde den første gang, og derefter var min dreng helt klar til at danse selv. Det siger så meget om stedet! 

Det var bare lige det!:-) 

God aften!

Bedste hilsener
Lise

_________________________________________________________

2. august 2019

Vi har i uge 31 har 8 intensive og meget lærerige dansetimer med Stine, Emma og Louise, der på energisk og yderst professionel vis har undervist os i  standard og latin.

Tusind tak for rigtig dejlige danse dage, trætte danseben og teknisk viden, som nu skal implementeres i den kommende dansesæson.

Vi håber at komme tilbage til Let’s Dance i “smilets by”).

Lukas & Malene, Sjælland, 2019 

_________________________________________________________

27. maj 2019

Allerførst vil jeg sige tusind tak for lån af fantastiske Malou. Hun fik alle børn - piger og drenge, tykke og tynde - på gulvet og i fuld aktivitet i samfulde 50-55 min. Der var store smil og grin over hele linjen, og pigerne var for en gangs skyld dem, der virkede lidt generte og på udebane - og så i dans. Knap 120 børn fordelt på to omgange og kun én magtede ikke at deltage (og det var en personlig ting). Det er saftsuseme flot - og meget uvant, hvis du spørger alle vi tilstedeværende skolefolk.

Malou tilførte en energi og begejstring, der smittede til bageste række. Det løftede lige respekten en ekstra tand, at hun er PROFESSIONEL Fortnite-danser. Der var nogen børn, der fik flyttet det fremtidige jobperspektiv fra Youtuber i Fortnite til professionel Fortnite-danser. Vi er SÅ glade for arrangementet. Får vi chancen for at organisere noget lignende, henvender vi os igen.

_________________________________________________________
1. april 2019

Kære Marianne,

Vi holdt en herlig fødselsdagsfest på Lets Dance lørdag (...)

Alt fungerede fantastisk godt. Vi spiste i den lille sal. Det var en buffet-menu fra Stubbs Gastronomi, som jo ligger få hundrede meter væk. Maden var super og de kom med hovedretten så den var varm på det rette tidspunkt.  

Mellem forret og hovedret kom Julie og instruerede os alle (55) i cha-cha: kæmpesucces! – alle syntes at det var sjovt og Julie skruede pænt op for ambitionerne og hun var bare god. Samtidig havde vi helt utrolig god hjælp fra Finn og Henriette Holmgrens døtre, Signe Marie og Katrine. 

Og omgivelserne i Lets Dance lokalerne er jo perfekte. Alle var glade!

Så tak for det.

Mange hilsener
Lars

_______________________________________________________

7. september

Kære Marianne og Mirja

Jeg har en glad historie, jeg gerne vil dele med jer. 

Den 21. August 2017 startede jeg op med Hit Fit Dance i Rudkøbing Gymnastikforening, og jeg var mildest talt blæst bagover af den store interesse byens kvinder viste mig. Den første mandag kom der 125 deltagere!! Hold da oppe der var smil og glad stemning i hallen. Da der var flere efter timen, som efterlyste storskærm eller en scene, hvilket ikke er muligt i skolens hal, - tog jeg en rask beslutning. Jeg spejlvendte alle danse til næste gang, så jeg kunne stå med front mod deltagere og står nu på et repos 5 meter oppe over deltagerne, så alle kan se. Det fungerer supergodt. 

Mandagen efter kom der 115 og her i aften var vi 100 kvinder og to mænd. Det er jo helt fantastisk - og jeg bliver helt høj. 

Der er utroligt mange som har henvendt sig og roser konceptet - let at forstå, - glade sange man bliver glad af, godt bygget op, - fedt at der kommer en ny sang hver anden gang... Jeg henviser selfølgelig til, at dansene er udviklet af jer, og det vil jeg hermed bare lige give videre til jer <3

Det lader til at jeg lykkedes med at få min glæde smittet over i alle de andre, og jeg giver den fuld skrald på charme og energi. Flere har henvendt sig og anerkendt mit høje energiniveau og kalder mig energibombe :-)

Jeg er bare så glad, altså. Tak fordi jeg er blevet en del af jeres koncept. 

Kærlig hilsen

Charlotte

______________________________________________________

25. august 2017

Kære Marianne og Brian

Jeg har været så heldig at få en plads på Ramasjang Club om onsdagen, fordi jeg tilmeldte min datter allerede før sommerferien, da hun har været rigtig rigtig glad for holdet sidste sæson - og i øvrigt stadig taler om afdansningsballet i Tivoli Friheden :o)

Så vi bliver hvor vi er! Men jeg vil gerne bruge lejligheden her til at rose jer. Først og fremmest Malene, som i mine øjne simpelthen er imponerende som instruktør på holdet. Hun har et fantastisk overskud og ro kombineret med rigtig god energi, og hun formår at have øje for alle på holdet, og sørger for at alle er med, selvom der er mange og de allesammen gerne vil "have hende".

Da vi kom i onsdags til første time genkendte hun med det samme min datter og hendes veninde, og kom løbende og gav dem et kæmpe knus, og det betød meget for dem. Især da timen viste sig at være lidt overvældende (selv for en "rutineret" danser på næsten 5 år), med så mange til prøvetime og i en ny sal osv. 

Jeg har sagt det flere gange til Malene selv, men jeg synes også du skal vide det :o)

Derudover vil jeg også gerne rose jer allesammen hos Lets Dance. Man føler sig velkommen på Grenåvej, har en fornemmelse af at der er styr på tingene, det er super at der er folk i cafeen, så der er rar stemning. I er gode til at sende løbende og klare informationer ud, som fx den her mail, og jeg synes I er tydelige i jeres kommunikation, og det er fedt at mærke at I har en holdning til hvordan I gerne vil være som danseskole. 

Fx vil jeg gerne opfordre til at I holder fast i principperne om at der kun er forældre i salen første gang hver måned, og at I fastholder jeres foto/film politik. Jeg synes det viser ansvarlighed og at I har en fornuftig og seriøs holdning til hvordan I skaber de bedste betingelser for både dansere og undervisere.

Og så vil jeg egentlig bare sige god weekend :o)

Mange hilsner 

Gry Mathiesen

____________________________________________________

26. april 2017

Hej Brian og Marianne

Tak for en fantastisk gang træning i aftes, I er altid dygtige, men jeg tror, I ramte ned i noget, vi alle kunne forstå og arbejde med.  

PS. I er vel klar over, hvilket naturtalent af en danseinstruktør, I har i Emma. Alle folk, vi møder, der har Emma, det gælder både vores eget talenthold, jeres danseweekend, Lindas dansetræning og vores danseuge på højskolen i Sønderborg i sommerferien – ja, der er alle imponerede over, hvor kærligt, præcist og dygtigt hun kan vejlede og spotte, hvad der skal arbejdes med. Man keder sig aldrig med træning med hende og hun er så engageret. Hun er måske ”troldmandens lærling”

Knus

Søren og Linda

_____________________________________________________________________________________

9. april 2017

Kære Brian og MarianneNu har vi jo danset hos jer, kommet flere gange til kurser og til stadighed bliver vi imponeret!Det er så imponerende at komme hos jer, være i jeres glade stemning på danseskolen. Se og opleve, hvordan I får alting til at fungere, hænge sammen og glide. I har virkelig fået nogle evner og gaver med, som I i den grad udnytter. Hvor er det fantastisk! Så godt gået! Man bliver så "glad i låget", også selvom man kommer i forkert takt, glemmer trin mm.Synes bestemt, at I skal gentage arrangementet og udbygge det på voksendanserdelen - måske en lørdag sat i kalenderen, hvor der fortsat er plads til de unge, men hvor de voksne måske hjælper med at stable stole og derefter afslutter med en festlig sammenkomst?For vi har det næsten ligesom Fakta: Vi har lyst til at blive lidt længere :-) 

 TAK begge to, dommere og hjælpere for en dejlig glad eftermiddag - kærlige tanker og hilsner og en rigtig god påske.

Peter og Marianne Kondrup

_____________________________________________________________________________________

Hej Let´s Dance
Jeg vil igen gerne rose jer for jeres fantastiske danseskole.
I er helt enestående og vi elsker at komme hos jer


Min absolutte favorit instruktør i hitfit, zumba, og pilates er Heidi
😉
Heidi er den mest energiske, inspirerende, smilende og smittende (og udholdende
☺️)instruktør jeg har mødt på min vej og brænder så meget for sin undervisning og sine elever. 

"Man bliver afhængig af Heidi"
🙃

Jeg håber så meget at næste sæson må blive med mindst lige så mange "Heidi timer" både morgen og aften som i denne sæson. 

At tænke sig: endnu mere  hitfit  i løbet af ugen,  morgen og aften
😊

Tak fordi I bringer masser af sjov, fest og glæde ind i vores hverdag - vi savner jer, de dage vi ikke er på danseskolen!

Endnu engang tak for jer
❤️

De bedste hilsner
Vicki Ellehage og CO 

_____________________________________________________________________________________

Marts 2017

Let´s Dance er virkelig et dejligt dansestudie/skole! Jeg er SÅ glad for at danse hos jer! 
Jeg boede i en årrække i San Francisco og dansede hos ODC Rythm and Motion, som er et super fedt sted. Da jeg flyttede hjem til DK igen og Risskov, blev jeg lykkelig over at finde jer (og ikke at være henvist til en gammeldags danseskole i Aarhus eller til en gymnastiksal i en idrætsforening ;-) Hos Let´s Dance får jeg næsten suset af et fedt storby-studie som det i San Francisco, for man er virkelig i et professionelt dansestudie hos jer, hvor I samtidig formår at skabe en varm og nede på jorden stemning. Og I har og er super dygtige dansere/undervisere, der brænder, lever og smiler :-) LÆKKERT!!! :-) og super godt gået til både dig og Brian!!! og Mirja og alle de andre :-)

Kærlige hilsner fra en glad danser, Kathrine Hørsted

_____________________________________________________________________________________

Januar 2015

Kære Marianne og Brian
VI TAKKER for en utrolig dejlig danseweekend!!!! HOLD da op, hvor var det bare godt!
Vi nød at være hos jer igen! Dejligt at blive gennemtrænet og være i jeres hjertevarme, glade og professionelle rammer.
Flot struktur på de to dage! Alt klapper bare. Det kan I simpelthen til UG. Det kunne I såmænd godt inspirere andre med.
Det var også rigtig dejligt at stifte bekendtskab med Simon. Kompetent og tjekket til fingerspidserne og utrolig behagelig. Han falder fint ind i jeres rammer.
Så var vi jo også bare så heldige, at være med til Vild med dans. TAK for denne bonusoplevelse! Flotte danse og bevægelser. En fornøjelse og nydelse. TAK!
Så er der vidst kun tilbage at ønske jeg fortsat held og lykke på jeres vej med både danseskolen og alt det spændende på de private fronter.
Let's dance sad både søndag og mandag stadig i kroppen, nu er lægmusklerne så småt ved at slippe spændingerne ;-)
Pas godt på jer selv og hinanden - vi håber, at der også til næste år, er åbent for par uden for danseskolen. Vi vil nemlig gerne med igen!
Mange kærlige tanker og hilsner


Peter og Marianne,
Løjt Kirkeby

_____________________________________________________________________________________

 Januar 2015

Kære Marianne

Du får sikkert så meget ros i forvejen, men vi vil nu alligevel gerne lige sende dig en lille mail for at rose dig og fortælle dig, at vi i den grad nød vores enetime hos dig i fredags.

Det var virkelig en supergod oplevelse. Lige fra vi trådte ind af døren og blev mødt af en sød og positiv medarbejder, en dejlig hund og ikke mindst af dig, der i den grad var engageret og nærværende. Vi havde måske frygtet, at med sådant et gammelt "amatørpar" som os ville det blive lidt "kunstigt og rutinepræget" at skulle igennem en danseinstruktion. Men du gjorde i den grad timen til en stjernestund. Både på det dansefaglige område formåede du at give os en masse, synes vi begge, og så var det rent menneskeligt en stor fornøjelse at være sammen med dig. Vi følte at kemien bare passede, så det er med glæde vi ser tilbage på vores time hos dig. Så meget stor ros fra os til dig :-)

Nu ønsker vi dig alt mulig held og lykke med den lille - og måske ses vi igen, når du er retur fra barsel. 

Mange venlige hilsner

Erik og Lene

(Thisted)

______________________________________________________________________________________ 

Januar 2015

Hej Mirja og Mariane

Sikke et fantastisk koncept i har skabt. Jeg er helt høj, og manden min føler sig lykkelig over, at musikken er skiftet ud (før zumba).

Mine børn er ellevilde med hunden, og siger nåååååååårhhh hver gang de ser ham.

Mirja - jeg kendte din stemme og tænkte jeg havde set dig før, men kunne ikke komme på det. Jeg fandt ud af det - min fuuuunky familie ;-) Fedt program og hurra for google.

Endnu en gang tak til Jer for jeres dejlige instruktion. Det genialt det her.

Håber I bliver ved med at finde gejsten til Jeres koncept. I gør det pisse godt.

 Vi ses til et maraton hos Jer.

Hilsner fra Lone Bønning Bang

______________________________________________________________________________________ 

Hej Marianne og dine fantastiske instruktør 

Vil bare lige sige tak for en fed event i søndags. Det var simpelthen så sjovt ( og hårdt 😉😉)

Hils alle de instruktør som var med sig mange tak for en fed oplevelse og masser af god energi 

Held og lykke med familieforøgelsen😄

Hilsen 

Heidi Frank Eriksen 

Hadsten

______________________________________________________________________________________

Fra Pia Wisler

Det er jeres skyld....... er fuldstændig hooked on Hit Fit.

Jeg har brug for at udtrykke min begejstring, så det ikke bare er en tanke, når jeg igen igen går pip gok glad ud af trænings lokalet med en super dejlig følelse i kroppen og et smil på læberne. Dans i en herlig coktail af kanon fed musik, krydret med nogle super dygtige og arrangerede instruktører, er en ren lottogevinst. Den iver og total manglende sangtalent ,... smiler... kan kun gøre en i godt humør. Jeg kører gladeligt fra den anden ende af byen for at få flere Hit Fit timer, udover Viby. Et stort tak for Lets´s dance. 

Solskinshilsner fra et yderst tilfreds medlem

______________________________________________________________________________________

Kære Mirja, Marianne og Brian

Tusind tusind TAK for endnu en fantastisk summercamp for børnene!!!

Jeg er mor til Celia, første række yderst til højre med orange strømper på billedet.

Celia danser på Camillas lørdagshold for børn med specielle behov, og det var igen i år med lidt sommerfugle i maven, jeg meldte hende til camp'en.

Celia var også med sidste år, og havde en helt fantastisk uge, og jeg tænkte, at det umuligt kunne blive lige så stor succes i år - men DET BLEV DET!!!

Alle mine bekymringer blev igen gjort til skamme. Hos jer er der en rummelighed og en plads til alle, og det er som om, det forplanter sig helt ned i alle jeres dansere.

Celia danser bare det, hun kan i dansene, og instruktørerne er helt fantastiske.

Da jeg i fredags afleverede Celia og hendes to veninder, som hun har haft med i år, overhørte jeg en snak mellem Celia og to af de store piger. Pigerne spurgte Celia, hvad der var galt med hendes højre hånd, som hun har en håndskinne på.

Celia svarede, at det er noget, hun er født med, at hendes hjerne ikke kan fortælle hånden, hvad den skal, og derfor er der ikke ret mange muskler i den, derfor hænger den lidt mærkeligt. Ah ok, sagde pigerne, og så fik de en lille snak om Celias håndskinne.

Det var så dejlig en oplevelse. At Celia helt naturligt fortæller om sit handicap, og at pigerne reagerer helt naturligt med spørgsmål. Der er plads til det hele hos jer, og det er så dejligt at opleve, og at få lov at være en del af.

Med ønsket om en rigtig dejlig sommer til jer og tusind tusind tak fra en meget meget taknemmelig mor. Hvis der fandtes en inklusionspris skulle den gå til jer!

Mange hilsner

Bettina Fisker

Mor til Celia som synes, man skulle kunne gå til summercamp hveranden ugen hele ferien...

______________________________________________________________________________________

Kære Brian og Marianne

Der er en grund til at I sidder tilbage med en følelse af lykke og glæde inden i efter det fantastiske afdansningsbal - for det er netop hvad hundredevis ja tusinder føler i mødet med jer og Let´s Dance, så det er som en boomerang - det kommer tilbage. Jeres instruktører og hjælpere er i den grad påvirket af jeres indstilling og livsglæde og ærlig talt det er vi også. De timer vi almindelige medlemmer får lov at have hos jeres danseinstitut er noget vi i den grad - hver uge - ser frem til og som efterfølgende fylder os med en følelese af lykke og glæde.

Tusind tak Brian og Marianne fra Flemming

______________________________________________________________________________________

Dagen derpå efter fantastisk træningslejr

Kære Marianne og Brian, og alle danse-deltagere.

Tusind tak for en helt igennem dejlig weekend med hård dansetræning, masser af teknik, ømme muskler og hyggeligt samvær !!

Knus Ole og Dorte

______________________________________________________________________________________

Kære alle.

Også tusind tak herfra. En fantastisk weekend fyldt med latter, energi, intensitet, frustrationer, hygge, skøn fællessang, - og ja, Ole - megaømne muskler. Den lille havfrue gik på glasskår!! Jeg tror næsten, jeg ved, hvordan hun havde det. Tænk at der er SÅ mange muskler i fødderne .

Marianne og Brian - I har gjort det igen - som I gør det til hver evig eneste træning - skabt og - ødselt - delt ud af jeres forrygende energi, jeres entusiasme og totalt smittende glæde 😊
Solen strålede udenfor, men det gjorde den dæl'me også indenfor.
😊😊

Knus Ole og Marianne
______________________________________________________________________________________

Vi har i en mail skrevet: "Vi synes vi har verdens bedste arbejdsplads"...Hej Marianne og Brian
 
Vedr. verdens bedste arbejdsplads: Det er altid lederne/indehaverne, der skaber stemningen på en arbejdsplads. Ja, I har nogle fantastiske instruktører og fantastiske elever :-) - men det er jeres evner som inspirerende direktører, ledere og instruktører der skaber det klima, vi andre kan udfolde os i.
 
                             Så KÆMPE- KÆMPE ROS TIL JER 2 !!!


Til gengæld oplever  I jo så også, at når man går til verden så positivt som I gør, får man det mangedobbelt igen – et smil skaber mange smil :-)
 På festligt gensyn i aften,
 
Linda og Søren
Rødvinsholdet 2

______________________________________________________________________________________

Lotte Villandt - Motto Copenhagen”

Allerførst et stort tak fordi jeg måtte komme ud og besøge jeres dansestudie og sælge mit tøj.
Det lyder måske lidt stort, men det var altså en rigtig stor oplevelse at stå der og mærke den helt vildt gode stemning i har fået skabt. Jeg stod jo lige der, hvor folk satte sig ned før og efter undervisning, og folk var simpelthen i SÅ godt humør og snakkede løs på kryds og tværs.

Det skyldes helt sikkert jer og jeres fantastiske personale. I var alle SÅ søde og imødekommende på en meget åben og tilgængelig måde. Svært ikke at tage et frikvarter fra eventuel sorg og problemer derhjemme og bare flyde med og være glad (0:  Jeg kommer helt sikkert til at fortælle om og reklamere for jer overfor familie og venner….

Mange glade hilsner og tusind tak for den oplevelse det var at besøge jer,
Lotte

______________________________________________________________________________________ 

En overraskelsesdag fra Morten til Mette:

Hej Marianne
 
Rigtig mange tak for sidst, - var det ikke fordi der er så langt, - så ville vi gerne gå på et af dine hold :-)
 
Mette vidste, at det var dig straks da hun så hunden, - vist fra et hundeblad!
Selvom vi også var på Aros, Magasin, HappyDanceFeet, spiste dejlig mad og var til Lisa Nilsson koncert i Vejle, overnattede på samme hotel og (næsten) spiste morgenmad med Lisa og bandet, - ja, så er det enetimen med dig, som Mette ubetinget har sat allerstørst pris på :-)

Tak for denne gang, - vi kommer helt sikkert igen :-)
 
Mange hilsener og god påske til dig, - når du kommer dertil
 
Mette & Morten
Haderslev
 ______________________________________________________________________________________

Hej Mirja og Marianne


HFD har ændret mit liv og jeg kunne danse hver dag, hvis ikke arbejdet og familie også krævede min opmærksomhed. Katrine Bonde støtter mig og jeg kører troligt ned til hende en gang om ugen, for at finpudse mine egne trin. 

Håber at vi kan få HFD ordentligt til sjælland og øerne - jeg vil ihvertfald gøre mit for at alle Møn-boerne kommer til at elske det.

Jeg skulle have taget 2. del med det samme, men der kendte jeg ikke grundlaget og min egen lyst til at ville dette fuldt ud. Jeg kommer igen næste gang du holder kursus med 2. del:-)

Tak for din inspiration og super koncept:-)

Mvh

Louise TheillUddannet Hit Fit Dance instruktø
r

______________________________________________________________________________________

Hej Marianne - og Mirja

TUSIND TAK for sidst. Det var hårdt, inspirerende, motiverende, hyggeligt og ski... sjovt at være med her i weekenden til Hit Fit Dance uddannelsen. Vi har fået blod på tanden, og skal ha lavet plads til et par HFD hold.

Vi er begge meget begejstede for HFD-konceptet, for mit vedkommende (Michael) er der nok lige en smule for mange "hofter" og "lækker-bevægelser" med, men de kan nok nedjustres lidt :-) 
(egentligt var det meningen at jeg tog med bare for at Mariann ku ha' en at "spare" med, men jeg er faktisk blevet lidt hooked på det, så det ender nok osse med at jeg tar aktivt del i træning og undervisning) 

Tak fordi at vi måtte ta vores datter Linnea med, det er stort for sådan en 11 årig at møde en hun har set i fjernsynet - det var et stort lyspunkt for hende. Dog var hun lidt træt af, at hun først i går aftes finder ud af hvor det er, at hun har set Mirja før.... På vej hjem i søndags talte vi om hvor bekendt hun virkede... så hun blev googlet, ja og så var det jo selvfølgelig fra "min funky familie"....

I gjorde det super godt på trods af snot og hoste, Hils endelig Mirja fra os.

Kærlig hilsen

Mariann og Michael Odgaard

______________________________________________________________________________________

At kunne holde gang i kadaveret når man er + 60 er rigtig vigtigt. Og hvor går man så lige hen for ikke at ligne noget der er løgn? Eller for "gammel" til at være med. 
Det ved jeg - hos Let' s Dance. 


Der er der plads til alle, uanset køn og alder. Det er helt igennem fantastisk at være med på holdet der. 

Marianne og Brian, I er altid så positive "overfor mig" - alle de gange jeg har henvendt mig enten pr mail eller pr telefon har jeg fået et konstruktivt, relevant, varmt svar. Det har gjort, at jeg har følt mig hørt og mødt, og I udviser stor Empati - tak for det og det er vigtigt, i hver til fælde for mig. 
Jeg vil altid - anbefale jeres danseskole, altid. Skolen fortjener ros, ros, ros, fordi I giver os "gamle" der er unge i sindet plads, at vi kan føle os en del af en større helhed og ikke bare et par der er i vejen. Det gør, at det er så dejligt at komme og blive undervist. Det gør også at lysten til at få ekstra/enetimer er stor.Så her er opskriften på en god aften med dans;
Først tager man - Let's Dance danseskole
Et par fantastiske undervisere
Noget vild godt musik
Nogle gode holdvenner
45 min. sved, grin og højt humør 
Og en portion alvorSå har man en perfekt aften og man/jeg er altid rigtig glad bagefter.Jeg oplever også, at I gør så meget for danseskolen ved hele tiden at forny og komme med nye tiltag, det er ganske enkelt så fedt.  
Jeg er også lidt stolt af at sige når nogen spørger mig, hvor går du til dans? Det gør jeg da hos Marianne Eihilt og Brian Eriksen - Let's Dance i Århus.Tak fordi der er plads til os på +60 år og tak fordi I gør det muligt at det føles som +40 :-)

Gode tanker fra Else Madsen Kongeholdet 2.

______________________________________________________________________________________


Hvad er det, der onsdag efter onsdag driver os ud på en times bustur i bedste tv-, spise- og sofatid ?

Det gør DANS !

Vi er nemlig blevet "Vilde med dans" ! 

Vi startede for et par år siden på fuldkommen bar bund.

Nu måtte det briste eller bære. Ingen af os ville risikere at forlade denne jord, uden i det mindste at have prøvet det efter troligt at have fulgt " Vild med dans" i tv og hvert år sukket: Bare det var OS !

Vi havde en del forestillinger om, hvor svært det ville blive, men inden vi fik set os om, havde vort hold lært de allerførste cha cha cha trin, og vi kunne gå derfra med en fantastisk følelse i maven af ...... YES !!! 

Vi gik på med krum hals og efter  8 måneders dans, kunne vi sørme danse både en lillebitte vals, en lille cha cha cha og en quickstep. Sådan! Man tror, det er løgn, men allerede efter så kort tids undervisning følte vi, at vi var godt på vej. 

Da det først var begyndt, var det ikke til at stoppe. Vi VILLE bare lære noget mere. Uanset hvordan vi så tog os ud på det dansegulv! Vi fjumrede og trænede på livet løs hele holdet, og vi fik grinet af os selv og med hinanden.

Siden er dansen blevet til : Ugens fedeste motion. Ugens største højdepunkt. Ugens bedste grin. 

Vi kan gå ind af døren fuldkommen bombede, og en time efter gå ud og føle os salige. Ørerne fyldt med god musik, kroppen fyldt med varme og rytme, hjertet fyldt med glæde. Hvilke andre steder finder man dette?

Vi må ud med det : Vi ELSKER vores danseskole !

Vi kan ikke takke jer alle nok for det flotte stykke arbejde, I gør, for at skabe en oase midt i et alt for fortravlet samfund fyldt med mennesker, der bare trænger til at give slip og slappe af og få grinet og danset. Tak til Marianne og Brian, Marie Louise, Jesper og Julie for jeres store engagement! Samt alle frivillige og hjælpetrænere, der er med til at skabe rammerne for "Vild med dans"-holdene.

I er verdens mest tålmodige,  begejstrede og opmuntrende mennesker.

Det er trygt og godt at komme hos jer. Her går  humor, livsglæde og seriøs træning hånd i hånd .

Så vores opfordring til alle jer, der går og overvejer, om dansen ku' være noget for jer:  Spring ud i det -  Let's Dance ! 

Og så er der derudover et  overflødighedshorn af gode arrangementer, man kan deltage i udover den almindelige hverdagstræning. Her finder du ingrediensen til det, der i de gode gamle dage foregik i byens Forsamlingshus.

 Kærlige hilsener fra

Henning og Vibeke - "Stjerneholdet 2"

______________________________________________________________________________________ 

 Hej Marianne & Brian,


Malou og forældre vil blot sige Jer 1000 tak for en super god og vellykket Summer Dance Camp. Vi har hver eneste dag fået en meget danseglad pige hjem – med mod på mere. Vi er dybt imponeret over, hvor meget de har lært på blot en uge, hvilket vi kunne overvære ved selvsyn til fremvisningen fredag.

Der er ingen tvivl om, Malou kommer tilbage til Sommer Dance Camp 2014.

Tak for en god uge for Malou og en rigtig god sommer til Jer begge

Mvh

Malou, Charlotte & Morten 

______________________________________________________________________________________

Tusind tak for en fantastisk træningsweekend.

Det er så givende og dejligt at være sammen med så engagerede og inspirerende mennesker som jer. I kan simpelt hen skabe en fest - og det bliver sjovt og rart, selv om man også bliver en smule frustreret over, hvor svær dansen kan være - og så er det jo noget skrammel ikke at komme afsted til rødvinsholdet, når man nu lige håber på, man har fået bare en lillebitte bitte smule styr på det med armene ;-) Det var en dejlig weekend med jer og med en masse andre søde, sjove, hyggelige mennesker, som det har været herligt at lære lidt bedre at kende…..  :-)


Mange hilsner Ole og Marianne.