OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

HandelsbetingelserHandels
betingelser

Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger:

Let's Dance Aps v/Brian Kennedy Eriksen og Marianne Eihilt

Lystrupvej 62
8240 Risskov
TLF: 70 222 443
info@letsdance.tv
CVR: 40 55 89 42

Forbehold:

Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske "Lov om visse Forbrugeraftaler."
Betingelserne er gældende pr. 14. april 2011.
Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Priser:

Prøvetimer:

Alle ydelser (undervisning) er ikke momspligtigt og derfor angivet uden moms.

Vi tilbyder alle to gratis og uforpligtende prøvetimer på alle vores hold. Dette betyder, at du kan have to prøvetimer på ét hold og to prøvetimer på et andet hold osv. Når du vælger at tilmelde dig, betaler du for den måned, du er i. For eksempel, hvis du har prøvetimer i starten af marts og vælger at tilmelde dig medio marts, betaler du for hele marts måned. Men hvis dine prøvetimer ligger sidst i marts, og du venter med at betale til april, har dine prøvetimer været gratis. Dog kan du risikere, at pladserne bliver optaget af andre, da du ikke er sikret en plads, før du har betalt.

Vores priser ændrer sig på hjemmesiden den første i følgende måneder: oktober, november, januar, februar, marts, april og maj.

Betaling af abonnement:

Med din ordre oprettes et abonnement til Let's Dance dansehold.
Betaling: 100 procent af ordrebeløbet gennemføres umiddelbart efter ordremodtagelsen.

Kvittering:

Ved betaling med betalingskort på letsdance.tv sendes der umiddelbart efter gennemført køb en kvittering til din e-mail adresse.

Kundens ansvar:

Hvis kunden ikke modtager en kvittering er det kundens ansvar at kontakte Let´s Dance for at sikre at betaling og reservation af holdplads er gennemført.

Rabatter:

Der ydes følgende rabatter:

Søskenderabat: 10 % (gælder for nr. 2, 3 og 4 i søskendeflokken på det billigste hold)
Studierabat: 25 % (gælder for studerende med studiekort)
Seniorrabat: 10 %: (fra 65 år)
Flere holds rabat: 25 % ved 2. hold, 50 % fra 3. hold.
(Der er fuld pris for 1. og dyreste hold. Rabatten er på det billigste hold, og gælder kun hvis det er den samme person der går på flere hold.)

 

Garderobe:

Brug af garderobe hos Let's Dance er på kundens eget ansvar.

Adresser:

Lystrupvej 62, i Risskov
Damagervej 10, Viby J.
Gl. Hobrovej 38B, Randers

Fortrydelsesret:

3 ugers fortrydelsesret: Vi giver pengene 100% tilbage indenfor 3 uger fra tilmeldingstidspunktet.

Kontakt Let's Dance såfremt du fortryder købet og ønsker at ophæve handlen. Efter de 3 uger er det ikke længere muligt at få pengene tilbage. Dog kan man vælge at sætte sit medlemsskab i bero ved fx. sygdom, skade eller lign. I den forbindelse kan vi tilbyde at restbeløbet, fra den dag du henvender dig til Let´s Dance, kan benyttes som et tilgodebevis i to år - til dig selv eller en du kender - dog ikke eksisterende medlemmer.

Betaling:

Abonnement betales online med Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, MasterCard, og JCB.

Vi kan desværre ikke tage imod fritidspas, da Aarhus kommune kun støtter lokale foreninger. Let´s Dance er en privatejet virksomhed, og det er årsagen til at kommunen ikke vil dække hertil.

Udmeldelse:

Medlemskab ophører automatisk ved sæsonens udløb.

Vilkår for afhentning af tøj købt i LD Fashion webshop:

Du kan afhente dit nye tøj i den afdeling du har valgt ifm. med dit køb. I Risskov kan der afhentes mandag-torsdag fra kl. 9.00-22.00, fredage kl. 9.00-14.00 og lørdage fra kl. 10.00-12.00, 1-2 hverdage efter din bestilling. I Viby kan der afhentes mandag-torsdag fra kl. 16.00-20.00 og i Randers onsdag og torsdag fra kl. 16.00-20.00. I Viby og Randers kan der gå op til en uge før du kan afhente din bestilling.

Bemærk at der er lukket for afhentning i alle skolens ferier og helligdage - der kan dog laves særaftale om afhentning i ferier, hvor du har mulighed for at hente bestillingen i Risskov.

Vilkår for forsendelse/ returnering af tøj købt i LD Fashion webshop:

Vi sender alle bestillinger med postnord, een gang om ugen. Kunden betaler selv fragt ifm. forsendelse og evt. returnering. Skal man have byttet en vare til en anden størrelse, betaler Let's Dance fragten af den nye størrelse.

Vi yder tre ugers fuld fortrydelsesret, og ønsker du blot at bytte til en anden størrelse, skal dette være sket inden for 30 dage. OBS! Udsalgsvarer byttes og returneres desværre ikke.