Historier fra danseskolen 1. - Let's Dance

Historier fra danseskolen 1.

Fra København til Århus hver tirsdag

Historier fra danseskolen  - afsnit 1.

I denne video vil du møde Vibeke og Bjarne. Et par som tager turen fra København, hver tirsdag for at danse hos Lets Dance i Aarhus. Hør hvorfor lige her.

Vibeke og Bjarne går til pardans, det er de hold vi kalder Vild Med Dans.

Vibeke: Jeg har længe villet gå til dans, det syne s Bjarne ikke lige var noget. Fordi det får man ikke sved på panden af, mente Bjarne. Men så sad der tilfældigvis nogle ved bordet, som gik til dans og de sagde. ”Prøv det.” Og det gjorde vi så. Og så har vi egentlig nok været til bidt af det lige siden. Vi har danset i snart små 10 år vil jeg tro. Vi tror selv på, vi er blevet lidt bedre. Men vi nyder at være her, og vi er glade når vi går herfra.

Bjarne: For mig, så udover at jeg må give mig på det der med kondien, fordi man får sved på panden. Så synes jeg det er fantastisk at danse her. Fordi både Brian og Marianne, Marie Louise og Jacob vi havde sidste år, de er simpelthen med til at give humør og glæde. Og de har også en fantastisk tålmodighed synes jeg.

Vibeke: Ja, meget stor tålmodighed. 

Bjarne: Vi har fået nogle gode venskaber, og vi har det hyggeligt sammen. Så vi har et rigtig godt hold. God stemning. Så det er vel det der driver det, at vi bliver ved med at tage herover. 

Vibeke: Vi er her, fordi vi tror ikke vi kan finde nogen danseskole der er bedre på Sjælland. Så vi var nød til at tage til Jylland. Sådan er det bare.

Bjarne: Ej vi er rigtig glade og tilfredse med det.

Vibeke: Vi bliver ved.

STORT TAK til Vibeke og Bjarne.   

Se alle Vild Med Dans hold

Mere om stilarten: Vild Med Dans