OVERSIGT OVER HOLD, ELITEAUDITION OG AL INFO OM TILMELDING TIL DEN KOMMENDE SÆSON 24/25

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Info om sæson 24/25Info om sæson 24/25

Info om sæson 2024/25

Tilmelding til Pardans, Voksendans uden partner og børnedans beg/let øvede 2-17 år

På denne side kan I se en video, hvor vi med ord fortæller om åbning af den kommende sæson samt se en PDF over alle holdene og læse hvad vi har gjort os af tanker og hvordan det hele kommer til at foregå.

Vi vil gerne bede alle om at se/læse det hele grundigt igennem før vi kontaktes, da vi er ret overbeviste om, at der her findes svar på det meste. På forhånd tusind tak. ♡

Vi har fået oprettet et kø-system, som gør at når der er x antal besøgende på hjemmesiden, så bliver et kø-system automatisk sat i gang, og dermed kan I gå til og fra, indtil det er jeres tur. Dette er først og fremmest for at undgå, at hjemmesiden går ned.

Når et hold er lagt i kurven og danseren er tilmeldt, vil I blive logget af, så andre kan komme til. I kan sagtens gå ind i en ny kø efter første tilmelding, hvis I skal gå på flere hold.

dette link kan I se alle holdenes beskrivelser, priser, instruktører og info om hvilke turneringer holdene deltager i.

Vi åbner op for tilmelding for vores nuværende dansere på følgende datoer og tidspunkter:

  • Pardansere: Mandag d. 3. juni kl. 10.00
  • Voksendans uden partner: Mandag d. 3. juni kl. 12.00
  • Børnehold (2-7 år): Tirsdag d. 4. juni kl. 10.00
  • Begynder/let øvede hold (7-17 år): Tirsdag d. 4. juni kl. 12.00

Nuværende medlemmer af ovenstående hold vil modtage en mail med en kode d. 31. maj. I mailen er der ligeledes et link til "Sæson 24/25" og det er på den side, I skal benytte koden.

Når I klikker på "Sæson 24/25" kan I se alle holdene, som er åbne på dette tidspunkt. Alle andre hold er endnu ikke synlige. Når tilmeldingen åbner skal I benytte den kode, I får tilsendt d. 31. maj - denne kode er til jer personligt - og må IKKE videregives til andre.

Har I ikke modtaget mailen d. 31. maj, bedes I tjekke jeres spamfilter inden I kontakter Let´s Dance. På forhånd tusind tak. ♡

Alle datoer for hvornår hvilke hold åbner, kan ses ved at klikke her - der er ét skema for Risskov og et for Viby: RISSKOV - VIBY

Det er ligeledes her alle holdene for den kommende sæson står.

Vi har valgt at dele tiderne op, for at undgå for stort et pres på hjemmesiden.

Ovennævnte hold vil blive åbnet op for nye medlemmer mandag d. 10. juni kl. 10.00.

Vi tilbyder som altid flere forskellige former for rabatter, så som pensionistrabat, søskenderabat og flerholdsrabat. Ved at klikke her, kan I se alle rabatterne.

Mht vores turneringshold har vi lavet et samlet overblik over niveauinddeling, da nogle måske fungerer bedst med lidt illustrationer. ♡

Her kan du se et samlet overblik, over vores niveauindeling.

Tilmelding til turneringshold

 

Vi afholder Elite- og Risingstar audition i mellem d. 18. og 25. juni - Herefter åbner vi op for tilmeldinger som følgende:

AL INFO OM ELITEAUDITION FINDES VED AT KLIKKE HER.


Kompagni, Akademi og Elitehold
I kan med fordel vælge at tilmelde jer jeres Elitehold før jeres supplementshold, for at opnå flereholdsrabat på supplementsholdene.

OBS: Tilmelder I jer jeres supplementshold før jeres elitehold, kan I ikke opnå 2. holdsrabat med tilbagevirkende kraft på supplementsholdet.
Mandag d. 1. juli kl. 10.00 åbner vi op for alle supplementshold uanset om det drejer sig om et show - eller et hip hop hold.


Rising Starhold:
Vi åbner op for tilmelding til Rising Starhold torsdag d. 27. juni.

Tilmelder I jer et evt. supplementshold før dit Rising Starhold, kan I ikke opnå 2. holdsrabat med tilbagevirkende kraft på supplementsholdet.

Talenthold: Tilmelding til Talenthold åbner torsdag d. 27. juni kl. 10.00.
Vores øvede/meget øvede hold - som danser turneringer i indeværende sæson - har fået titlen "Talenthold" i den kommende sæson. Disse hold har i år heddet:

JUNIOR: Utopia, Team Connected, SuperNova, Girlicious, Show Stars, Team Fusion, Hip Hop Crew.
BØRN: Funky Stars, Funky Girls, Crazy kids, Cool Kids, Cool Crew, Crazy Girls og Showkids.
MINIBØRN: Ministars, Supergirls, Star Girls og Stjernepiger.

Alle er sikret en plads på mindst ét Talenthold. I første omgang er det kun muligt at tilmelde sig ét konkurrencehold pr. genre. I må gerne tilmelde jer ét Talenthold i Show og ét i Hip Hop, men altså ikke to Showdance-hold i første omgang. Dette fordi presset på showdanceholdene er større end på Hip hop, og vi vil gerne sikre os, at alle kan få en plads på et konkurrencehold, før de dansere der ønsker to hold, fylder pladserne op. Det vil altså først være muligt at tilmelde sig et ekstra konkurencehold - i samme genre - efter d. 28. juni kl. 10.00, på de hold, hvor der er ledige pladser.

Da flere af ovennævnte hold får ny instruktør og ny undervisningsdag vurderer vi, at det er bedst, at nulstille holdsammensætningerne - danserne er derfor ikke sikret en plads på sit nuværende hold, men kan til gengæld vælge frit, uden at være bundet til en bestemt dag og tidspunkt.

Det er vigtigt at slå fast, at alle er sikret en plads på ét af holdene, så længe I tilmelder jer senest d. 27. juni.
Kommer I ikke på det ønskede hold, kan I tilmelde jer ventelisten.

 

Fredag d. 28. juni åbner vi op for koreografi/teknikhold for Talenthold og Rising Starholdene + Alle der ønsker at gå på to Talenthold i samme genre.

Tilmelding åbner kl. 10.00.

 

Nye medlemmer til den kommende sæson

Udefrakommende dansere:

Vi åbner op for nye medlemmer på følgende datoer:

  • Mandag d. 10. juni kl. 10.00: Vild med dans hold + Voksen dans uden partner + Børnehold 2-7 år + Kids´n Teens 7-17 år .
  • Fredag d. 28. juni kl. 10.00 for alle øvede dansere udefra.

Har I spørgsmål inden tilmelding åbner er I altid velkommen til at kontakte os på info@letsdance.tv eller 70222443.