TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Anna Spencer

Jeg hedder Anna Spencer, og min passion for dans blev tændt i Sverige, hvor jeg som ung kastede mig ud i cheerleading. I løbet af over fem år som elite cheerleader og træner har jeg finpudset mine færdigheder og deltaget i konkurrencer i både Sverige og Europa. Denne rejse har givet mig dyb indsigt i både det tekniske og det kreative aspekt af dansen, samtidig med at jeg har opdaget glæden ved at lære fra mig.

For mig er dans mere end blot en hobby – det er en livsstil og en kilde til uendelig glæde. Når jeg træder ind på dansegulvet, føler jeg mig fri og levende. At kunne dele denne følelse med alle dansere er det, der driver mig som instruktør. Jeg har en særlig forkærlighed for musik fra 60’erne til 90’erne, som altid kicker mig op i det højeste gear og får mig til at synge (lidt for) højt.

Som ny instruktør i HitFit er mit mål at skabe en atmosfære fyldt med energi og glæde. Jeg ønsker, at danserne kan glemme hverdagens bimmel og bammel, og i stedet lade sig rive med af den kollektive stemning. Her kan man kunne synge med, nyde øjeblikket og begejstres over den fantastiske følelse, når man rammer den helt perfekte cha-cha-cha til ens yndlingssang. Jeg vil sikre, at alle forlader mine timer med et stort smil og en følelse af fornyet energi.

Jeg bringer altid min uendelige energi og mit store smil med mig på dansegulvet. Kombineret med min kærlighed til dans og energien som cheerleader og er jeg klar til at sprede danseglæde og inspirere alle, jeg underviser. Mine dansesko er altid klar til at tage på nye eventyr, og jeg glæder mig til at dele min passion for dans med jer.

Annas hold

Hit Fit Dance

Anna Spencer
tirsdag kl. 16.35 - 17.25
Risskov
LÆS MERE HER