TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Christina Berg Nielsen

Jeg hedder Christina og er født i 1995. Jeg har gået til dans, siden jeg var 5 år og har elsket dansen lige siden. Jeg nyder at lære fra mig og at bidrage til udviklingen af børns danseglæde. Det er vigtigt for mig, at undervisningen foregår på en legende måde for de mindste, og at de mærker glæden ved at bevæge sig vildt, smukt, fjollet, roligt osv. til skøn musik.

Jeg møder børnene i øjenhøjde og går efter at skabe en tryg stemning, hvor der er plads til alle. Jeg tilpasser undervisningen efter børnenes energiniveau og præferencer, så alle får en god oplevelse, når de kommer til dans.

Ud over at undervise børn i dans, har jeg arbejdet med børn både i vuggestue, børnehave, specialbørnehave, SFO, frivilligt arbejde i Ghana, mv. Uanset hvor jeg har været, har jeg set børn blomstre, når musikken spiller og kroppen slippes løs.

Jeg danser selv hver dag, om det er på stuegulvet, med mit eget barn i armene, på danseskole eller på vej til universitet, hvor jeg pt er i gang med en kandidat i psykologi.

Christina Bergs hold

Børnebanden 5-7 år

Christina Berg Nielsen
lørdag kl. 10.45 - 11.25
Viby J.
LÆS MERE HER

Minisjang 2-3 år

Christina Berg Nielsen
lørdag kl. 09.30 - 10.00
Viby J.
LÆS MERE HER

Pirater og Prinsesser 3-4 år

Christina Berg Nielsen
lørdag kl. 10.05 - 10.40
Viby J.
LÆS MERE HER