TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Jens Julius

Mit navn er Jens Julius, og jeg har stort set danset hele mit liv.

Jeg startede til dans som 2 årig, og har egentlig danset, og fået erfaring, i mange forskellige stilarter herunder standard latin, showdance, contemporary, ballet, men det var helt klart hip hop, som jeg synes var det fedeste. Jeg begyndte derfor allerede på et elite hip hop hold som 11 årig.

Jeg har virkelig svært ved at forestille mig en hverdag uden at danse. Det er så mange ting for mig, for uanset om jeg er glad, trist, sur eller lignende, så hjælper det altid at danse.

Efter 6 år i elite dans og konkurrenceverdenen, ville jeg gerne prøve kræfter med noget nyt. Jeg startede derfor på holdet Sons of Roses, som er et Performance Crew, hvor vi optræder til forskellige shows og events. Dertil også photoshoots og videoprojekter til Instagram. 

Min erfaring med dans, har derfor givet mig et stort kendskab til både konkurrence og show verdenen, hvilket jeg ser stor fordel i at videregive til mine elever:)

Jeg går meget op i, at mine elever skal have det sjovt mens vi træner, men holdets og personlig udvikling er også højt prioriteret i min undervisning, så alle kan føle, at de bliver bedre og bedre for hver gang vi træner

Jenss hold

Hip Hop Style Junior

Jens Julius
torsdag kl. 19.45 - 20.35
Risskov
LÆS MERE HER

Reputation

Jens Julius
torsdag kl. 20.35 - 21.50
Risskov
LÆS MERE HER