Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Julia De La Vega

Hej mit navn er Julia.

Jeg startede med at danse, da jeg var 8 år. Jeg startede med at danse lidt af det hele ind til hiphoppen fangede mig. Lige siden har jeg danset hiphop på fuld tryk. Jeg har danset showdance, moderne, girly, heals, latin, hiphop og ballet. For mig er dans ikke bare en sport, men et frirum, hvor der er plads til alle og som giver mig sindssygt meget livsglæde.

Jeg betegner min undervisningsstil som sjov og lærerig. Når jeg underviser er det vigtigt, at mine elever lærer nogle fede danse med masser af energi, og samtidig føler, at der er plads til alle. Jeg vil gerne have, at dansesalen er et frirum, hvor alle kan være trygge og have det sjovt.

Jeg har gennem mange år gået på danseskolens forskellige hiphop elitehold, og deltaget i konkurrencer. Sidste år gik jeg på idrætsefterskole efterskole, hvor jeg også dansede på et højt niveau. Jeg dansede mange forskellige stilarter, som har været med til at udvikle mig. Desuden har jeg tidligere været hjælpetræner hos Let´s dance. Alt dette håber jeg at bringe med ind i danselokalet og skabe en god oplevelse.

Jeg glæder mig utrolig meget til at danse med jer alle sammen!!!

Julias hold

B-Boyz 9-11 år

Julia De La Vega
fredag kl. 16.45 - 17.30
Risskov
LÆS MERE HER

Hip Hop Boys 6-8 år

Julia De La Vega
fredag kl. 16.00 - 16.40
Risskov
LÆS MERE HER