Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Kristine Søndergaard Pedersen

Mit navn er Kristine Søndergaard Pedersen.
Jeg startede med at danse, da jeg var 3 år gammel.

Jeg dansede MGP-dans som helt lille. Ret tidligt skiftede jeg over til sportsdans, hvilket jeg blev bidt af. Jeg har danset sportsdans på eliteplan i mange år. Jeg har desuden erfaring med både musical, jazz, ballet, showdance og flere andre stilarter.

Dans er for mig et frirum for alt stress i hverdagen. Det er en måde at udtrykke sine følelser på og bare slippe kontrollen. For bare nogle år siden var dansen min livsstil, og nu nyder jeg bare at kunne videregive min viden og erfaring til andre dansetalenter.

En gang en danser – altid en danser. For mig er dette et meget vigtigt motto. Dans er ikke bare dans. Dans giver selvdisciplin og dannelse, hvilket jeg tydeligt kan mærke har påvirket hele min måde at agere på. Dans har gjort mig til den, jeg er i dag.

Dans giver desuden enormt meget kropsbevidsthed og kontrol, hvilket man kan bruge så mange andre steder end i danseverdenen.

Jeg er inspireret af den undervisning, jeg selv har fundet nyttig og god gennem årene.

Min undervisningsstil er fokuseret på den enkelte danser og holdets behov og udvikling. Jeg går meget op i, at det skal være sjovt at danse for alle, og at alle kan følge med. Desuden synes jeg selv, at det fedeste er en underviser, der formår at motivere og have et enormt engagement og sprudlende energi, hvilket jeg selvfølgelig også selv forsøger at leve op til.

Jeg har undervist i sportsdans både som hjælpeinstruktør og instruktør. Jeg har været træner på en international skole i Aarhus, hvor jeg har undervist børn i flere forskellige stilarter. Derudover har jeg undervist til mange arrangementer (f.eks. badminton træningslejre, højskoler osv.). 
Slutteligt har jeg været koreograf på flere amatør-musicals og forestillinger.

Kristines hold

Étoile

Kristine Pedersen
mandag kl. 17.35 - 18.50
Risskov
LÆS MERE HER