TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Instruktørprofil

Instruktør

profil


Marianne Eihilt

Efter min deltagelse i Vild med dans 2005 blev jeg grebet af at give min danseerfaring videre til andre danseglade mennesker på alle niveauer og aldre. En beslutning der ændrede mit liv for altid, og som jeg aldrig har – eller nogensinde kommer til – at fortryde.
Dans er mit liv – min passion – min styrke og jeg har en hverdag, jeg hver eneste dag, glæder mig over.

I 2006 slog Brian og jeg dørene op for et liv vi slet ikke havde turde tro på var mulig, da vi besluttede os for at starte danseskolen Let´s Dance.
Siden er det gået over stok og sten og jeg føler virkeligt, at jeg har verdens bedste hverdag blandt de dejligste instruktører, hjælpere og dansere.

Jeg har undervist siden jeg var 15 år gammel og startede med at danse i Ålborg som 3-årig. Brian og jeg begyndte at danse sammen i 1990 og sammen har vi bl. a. vundet sølv til EM & VM i 10-danse, samt sølv til EM standard for professionelle i 2006.

Sammen med Mirja har jeg stiftet konceptet Hit Fit Dance og derudover er jeg certificeret zumba instruktør, og har taget Danmarks Sportsdanserforenings træner- og dommeruddannelse.

Mit primære mål i min undervisning er at skabe glæde og energi. Jeg ønsker at alle omkring mig har det godt, er trygge, hygger sig og får en god oplevelse med hjem. Jeg synes gerne, det må være en smule skørt indimellem, for med humor er vi mere frie og det hele bliver mere afslappet – det ELSKER jeg.

Mariannes hold

Danseholdet

Marianne Eihilt (instruktør)
onsdag kl. 18.10 - 19.00
Risskov
LÆS MERE HER

Drømmeholdet 2

Marianne Eihilt (instruktør)
onsdag kl. 20.40 - 21.30
Risskov
LÆS MERE HER

Festholdet

Marianne Eihilt (instruktør)
onsdag kl. 19.50 - 20.40
Risskov
LÆS MERE HER

Rødvinsholdet 2

Marianne Eihilt (instruktør)
onsdag kl. 19.00 - 19.50
Risskov
LÆS MERE HER