Afdansningsbal for alle vores dansere

Vi inviterer til stort afdansningsbal med alle vores dansere på Hermans i Tivoli Friheden d. 6. og 7. juni 2020. Glæd jer til en forrygende dag.

06.06.2020
0,00,-
Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C
Lukket for køb

Velkommen til årets store afdansningsbal

Lørdag d. 6. og søndag d. 7. juni 2020 afholder Let´s Dance afdansningsbal for alle børn, teenagere og voksne dansere hos Let's Dance i Risskov, Viby og Randers.
Afdansningsballet er et virkeligt hyggeligt arrangement, hvor danserne viser forældre, søskende og bedsteforældre, hvad de har lært gennem hele sæsonen.

Afdansningsballet afholdes i år over to dage, for at sikre der er mulighed for at alle vores dansere har mulighed for at gå på scenen og vise hvad lige netop de har lært i løbet af sæsonen.
Begge dage vil blive delt op i flere små afdansningsballer med ca. halvanden times varighed pr. bal - derfor er det MEGET VIGTIGT at alle der køber billet, tjekker grundigt, hvilket afdansningsbal de skal til, så det hele stemmer overens.

 

Afdansningsballet afholdes på det smukke Hermans i Tivoli Friheden, Aarhus. Dørene til salen åbnes så snart det foregående afdansningsbal er færdigt - ca. 45 min før indmarch. Ca. 20 min før indmarch står alle instruktørerne i foryeen - klar til at samle alle sine elever til indmarch. Alle børn skal på gulvet mellem 2-4 gange.

I skal ikke betale indgang til Tivoli, da jeres indgangsbillet til afdansningsballet, giver gratis adgang til parken hele dagen. Hvis nogle har turbånd, kan det desværre ikke trækkes fra indgangsprisen til afdansningsballet, da vi ifm. leje af salen automatisk betaler for alles indgang til Tivoli.

Dansernes tilmelding til afdansningsballet foregår mundtligt til instruktøren, mens forældre, søskende og bedsteforældre bedes købe billet på Biletten.

Den ordrebekræftelse I får på mail er jeres billet. I bedes derfor printe ordrebekræftelsen og vise ved indgangen. Hvis I ikke ankommer sammen med resten af familien, er det lettest at I køber billetterne adskilt.

Glæd jer til en dejlig og underholdende dag med masser af smukke opvisninger.


Tilmelding