Ny Viby afdeling

Følg udviklingen af vores nye Viby afdeling, som vi har fornøjelsen af at åbne dørene til d. 6. maj 2019.

Efter mange års søgen har vi været så heldige at finde de HELT RIGTIGE lokaler til vores nye Viby afdeling på Damager vej 10, blot få hundrede meter fra Viby Torv. 
Vi og ikke mindst I får fornøjelsen af to fantastiske sale - én på ca. 265 kvm og den anden på 165 kvm samt et rigtig hyggeligt caféområde. I alt har vi 500 kvm til rådighed. 

Salene vil bestå af et flot lyst trægulv samt spejlvægge i begge sale. 
Der vil i caféområdet være cafépersonale alle dage fra kl. 16-21, hvor man kan købe nybagte boller, velsmagende kaffe, lækre lemonader og ikke mindst et godt glas vin.

Vi åbner dørene til dette skønne sted d. 6. maj 2019 (uge 19), hvor vores nuværende Viby-hold får muligheden for at indvie dansegulvet med en masse fantastisk dans inden vi går på sommerferie.  

Vi får lokalerne for os selv, og det er naturligvis også derfor, at vi kan skabe helt andre rammer end på en skole, hvor vi deler sal med masse skolebørn. 

Kort fortalt så bliver det lige så FANTASTISK som vores afdeling i Risskov, og vi vil gøre alt for at skabe samme hyggelige rammer.

 

Vejledninger

Kommer du i bil til danseskolen er der flere muligheder.

Fra Viby Torv:
Du køre nord på ad Viby Ringvej og drejer til venstre ad Ormselvvej. Den følger du Myrholmevej og drejer til højre ad første vej på højre hånd, Damgårdsvej. Forenden af Damgårdsvej drejer du til højre af Damagervej og følger den. For enden deler Damagervej sig, hvor du skal dreje til venstre. For anden af Damagervej kommer danseskolen på venstre hånd.

Fra Aarhus Nord:
Kommer du fra motorvejen eller nord på, skal du dreje til højre ad Ormslevvej og følgende resten af ovenstående vejledning.

Kommer du med bus/cykler/gåben er der også flere muligheder. 
Er du med bus til Viby Torv gå du nord på ad Viby Ringvej til Ormselvvej, hvor der er en lille sti på venstre hånd du kan gå ind ad. Du følger så stien hen til Damagervej 10. Stien løber langs Viby Ringvej indtil du når danseskolen.

Enkelte busruter går også til Ormslevvej, hvilket betyder du blot skal følge ovenstående vejledning fra hvor man drejer ind på den lille sti. 

Kommer du på cykel følger du samme rute som ovenfor.

Nedenfor ses billede af begge rutebeskrivelser.