Hit Fit i vinterferien

Vi inviterer til skøn Hit Fit dansetime i festligt selskab med Heidi, Camilla og Malou og alle er velkomne - nye som tidligere elever.

Vi inviterer til skøn Hit Fit dansetime i festligt selskab med Heidi, Camilla og Malou - og alle er velkomne - nye som tidligere elever.

I forbindelse med Let´s Dance ferie Hit Fit timer vælger instruktøreren ml. 8-9 forskellige danse fra tidligere sæsoner og gentager ca. 4-5 af dansene sidst i timen - dermed kommer I op på ca. 12-13 danse. I behøver på ingen måde at have danset dansene tidligere, da I som elever blot skal følge med instruktøreren, så godt I kan og have en fest med det. Intet behøver være perfekt - bare vi har det sjovt, fået fornyet energi og forbrændt en masse sommerkalorier. 

Vi glæder os til at danse med jer!

HIT FIT:
12. februar kl. 19.00 med Heidi
15. februar kl. 17.00 med Camilla
17. februar kl. 09.30 med Malou

Alle hold koster 55 kr. pr. person, og vi beder alle have afregnet via hjemmesiden før timens start, så vi kan være sikre på, at der ikke kommer flere end der er plads til. Tusind tak.

Hit Fit Danceer for alle mænd og kvinder, som ønsker at forbrænde kalorier på en virkelig sjov, varm, hård og glad måde. Lutter god musik - energiske instruktører, hvis vigtigste opgave er, at få  danserne til at glemme tid og sted, og nyde 50 minutter for fuld skrue..!!
Vi håber, I vil danse med.