NYT SATAKE STYLE

Nyt dansehold KUN for studerende. Vi tilbyder to gratis prøvetimer. Nye små serier hver uge gør det let og overskueligt at følge med.

✨​  HELT NYT DANSEHOLD FOR STUDERENDE  - SATAKE STYLE . ✨​

Satake Style er et begynder hip hop hold, kun for personer i alderen 20-29 år. Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med uanset niveau. I løbet af en sæson, vil vi komme til at lære en masse forskellige trin og koreografier hver uge, så selvom man du måske er forhindret i at komme en gang eller to, så er det altid muligt at følge med, da det er nyt igen ugen efter.

Tag din ven/veninde under armen og kom til en sjov, uformel og energisk prøvetime på Satake Style. I baren kan du vise cafépersonalet den mail du modtager når du booker en prøvetime, og så tilbyder vi en gratis øl/vin/vand, som kan nydes i vores hyggelige lounge. 

Som studerende tilbydes der 25% rabat på dette hold.

Holdet starter d. 19 sept. 

Derudover udlodder vi TO kontingenter til et halvt års gratis dans på Satake Style. Kig forbi Let´s Dance Facebook side, og deltage i konkurrencen .

Har du spørgsmål til holdet, så kontakt os endelig via 70 222 443 eller læs mere på nedenstående link, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig en prøvetime.