TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Ballet

En time med grundlæggende ballettræning for piger i alderen 5-7 år...!

Ballet
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 3
torsdag kl. 15.30 - 16.05
FRA D. 22. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.020,73 DKK pr. deltager frem til sommer
1.026,40 DKK pr. deltager frem til december

Balletprinsesser 5-7 år

Velkommen til klassisk ballet i børnehøjde! Vores supersøde, kvalificerede og pædagogiske balletunderviser byder jer indenfor til ballet for de allermindste, hvor vi arbejder med grundlæggende teknikker indenfor klassisk ballet. Vi står både ved barren, laver enkelte balletøvelser på gulvet, og udvikler derigennem ligeså stille dit barns musikalitet, balance og kropsbevidsthed. Vi glæder os til at dele vores begejstring og kærlighed for dans med alle vores balletelever hver eneste uge, og håber at I vil danse med hver mandag i vores smukke lyse lokaler i Risskov.

Påklædning: Til denne time ser vi gerne, at man møder op i tætsiddende tøj, opsat hår og enten gymnastiksko, strømper eller balletsko (ikke tåspids).

Obs. dette hold starter en uge senere end vores andre hold. Dette er der taget højde for i prisen

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 16 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Liva Kyng

Hej mit navn er Liva. 
 
Jeg har danset siden jeg var helt lille og er kun blevet gladere og gladere for det. 
De seneste år har jeg primært danset ballet, men jeg har i løbet af årene danset en del forskellige stilarter, blandt andet Showdance, hip hop og contemporary. 
Det bedste ved dans, er at man bliver glad, kan være i nuet og have det sjovt samtidig med at man lærer en hel masse, og de ting vil jeg også gerne lægge vægt på i min undervisning. Jeg vil gerne give danseglæden videre, og gøre mit bedste for at alle går fra timen med god energi og et smil. Jeg glæder mig til vi ses på danseskolen. 

Book prøvetime Balletprinsesser 5-7 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE