TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Et rigtig sjov dansetime for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 1
lørdag kl. 10.45 - 11.25
FRA D. 17. August 2024
TIL D. 31. Maj 2025
2.309,27 DKK pr. deltager frem til sommer
1.172,96 DKK pr. deltager frem til december

Børnebanden 5-7 år

Elsker du at danse? Elsker du god musik? Og elsker du at have det sjovt? Så er Børnebanden holdet for dig! Vi byder både drenge og piger i alderen 5-7 år velkommen til den hyggeligste dansetime, hvor vi fyrer den af til bl.a. MGP og Ramasjang! Vores fantastiske og positive instruktør får dig til at føle dig som stjernen i et MGP show på en stor scene, når vi lærer fede og simple koreografier til sange du kender!

Vi lærer at blive mere kropsbevidste og lærer at lytte til musikken, og kombinerer altid leg og læring, så børnene har de absolut bedste forudsætninger for at udvikle deres kærlighed til dans. Vi griner, hygger og holder den største dansefest hver eneste uge i vores smukke lokaler, og lærer små koreografier som vi viser til jule- og afdansningsbal.

Vi glæder os helt vildt til at se dig på Børnebanden!

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Christina Berg Nielsen

Jeg hedder Christina og er født i 1995. Jeg har gået til dans, siden jeg var 5 år og har elsket dansen lige siden. Jeg nyder at lære fra mig og at bidrage til udviklingen af børns danseglæde. Det er vigtigt for mig, at undervisningen foregår på en legende måde for de mindste, og at de mærker glæden ved at bevæge sig vildt, smukt, fjollet, roligt osv. til skøn musik.

Jeg møder børnene i øjenhøjde og går efter at skabe en tryg stemning, hvor der er plads til alle. Jeg tilpasser undervisningen efter børnenes energiniveau og præferencer, så alle får en god oplevelse, når de kommer til dans.

Ud over at undervise børn i dans, har jeg arbejdet med børn både i vuggestue, børnehave, specialbørnehave, SFO, frivilligt arbejde i Ghana, mv. Uanset hvor jeg har været, har jeg set børn blomstre, når musikken spiller og kroppen slippes løs.

Jeg danser selv hver dag, om det er på stuegulvet, med mit eget barn i armene, på danseskole eller på vej til universitet, hvor jeg pt er i gang med en kandidat i psykologi.

Book prøvetime Børnebanden 5-7 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE