TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Contemporary

Et populært hold for dig der vil prøve kræfter med contemporary dans.

Contemporary
Teens
Øvede/meget øvede
Risskov, Sal 3
mandag kl. 19.00 - 19.50
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Contemporary 14-18 år

Let’s Dance inviterer dig indenfor i et spændende og grænseløst univers, hvor danserens helt egen fortolkning af musikken er i fokus. I moderne dans fokuserer vi på historiefortælling gennem bløde, frie og tunge bevægelser, og modsat ballet, så handler stilarten om danserens individualitet og kreativitet. Vores dygtige og teknisk stærke undervisere hjælper dig med at udvikle bedre kropsforståelse, musikalitet og teknik, og vi arbejder med teknikker indenfor kontakt-improvisation, floorwork og udstråling. Undervisningen er meget alsidig, og indeholder også indlæring af en masse koreografier, som vi øver og viser for hinanden på holdet.

Vores undervisere vil desuden guide dig gennem teknikker til hvordan du finder inspiration til dine bevægelser alle vegne – i naturen, i vores følelser, i tyngdekraften – inspirationen er alle vegne.

Det bliver super sjovt, og vi glæder os helt vildt til at slippe fantasien og kreativiteten løs sammen med dig!

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Róa Højgaard Slot

Jeg hedder Róa.
Jeg har danset siden jeg var 5 år gammel, og siden jeg som 9-årig begyndte at danse på eliteplan, har dansen fyldt det meste af min hverdag.

Jeg er en alsidig danser og behersker en del stilarter som show, musical, contemporary, ballet, experimental, jazz, hip hop, commercial m.m.

Gennem mine år som danser har jeg udviklet en dyb forståelse for bevægelsens sprog og en stor kærlighed til dansens kunst. Jeg elsker at optræde og performe – at have muligheden for at dele min passion med andre dansere og et publikum.

Jeg elsker at formidle følelser og fortællinger med kroppen. Jeg nyder at udfordre mig selv og vil nok kategorisere mig selv lidt som en perfektionist, når det kommer til at nørde hver eneste bevægelse.

Jeg har gennem 9 år konkurreret som showdancer i adskillige konkurrencer og med rigtig gode resultater. Jeg har derudover også optrådt ved en del forskellige shows både i ind- og udland. Jeg har bl.a. danset ved prisuddelinger som The Voice Radio Awards og DR’s Sportsgalla, medvirket som danser i spillefilmen ‘Esthers Orkester’, optrådt til flere events i London samt optrådt med artister som Suspekt & Aneeda.

Jeg ønsker at videregive min passion og kærlighed for dansen til mine elever ved at skabe en tryg og sjov atmosfære for danserne, hvor vi kan kombinere hygge og læring sammen. Jeg fokuserer på at gøre læring sjovt og motiverende, og jeg stræber efter, at mine elever altid ser frem til træningen og går derfra med fornyet energi og positive oplevelser. Jeg vil samtidig også sørge for, at undervisningen er seriøs og struktureret, så jeg kan hjælpe mine elever i et trygt rum, hvor der er plads til, at alle kan rykke sig mod de drømme og ønsker, de hver især har med deres dans.