TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Et øvet hip hop og street hold, for dig der har har danset i nogle år.

Hip Hop
Tweens
Talent
Viby J., Sal 2
onsdag kl. 17.05 - 17.55
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 04. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Cool Crew 9-12 år

På Cool Crew mixer vi de forskellige hip hop street styles og lærer de populære moves som du kender fra musikvideoer! Vi lærer at danse som megakunstnere som Usher, Chris Brown, Justin Bieber osv. osv., og øver grooves, floorwork, freestyle og koreografier. Holdet er for dig der er klar til at gå videre fra basistrinene, og som har mod på en udfordring! Cool Crew er vores mest øvede hip hop hold under 12 år i Viby, og da næste sværhedsgrad vil være eliteplan, er det derfor super vigtigt, at du som elev allerede har danseerfaring for at kunne gå på holdet.

Hvis du derfor drømmer om en dag at gå på et hip hop elitehold, så er Cool Crew det perfekte hold for dig. På holdet arbejder vi nemlig mere i detaljer med koreografierne, så du kan blive endnu dygtigere, og din super passionerede instruktør lærer dig hvordan man finder en cool attitude frem når man danser og hvordan man optræder på en scene.

Praktisk information
Dette hold er for øvede og meget øvede dansere, og det forventes dermed at du har læst denne holdside rigtig grundigt igennem og er indforstået med følgende, før du tilmelder dig holdet. Ved deltagelse på dette hold, forventer vi ligeledes et stort fremmøde hver uge til træning.
(Vurderer træneren indenfor de første 4 uger af sæsonen at dit niveau ikke er svarende til det der er på holdet, vil du blive henvist til et andet hold.)

Obligatorisk deltagelse i konkurrencer
Dette hold er et af vores talenthold, hvilket betyder at det er et turneringshold. Det forventes at man har en stor lyst til at danse turneringer når man går på dette hold, ligesom at det forventes at man deltager i alle turneringer der er i løbet af sæonen, da hele koreografien bliver bygget op efter et bestemt antal dansere. Skulle der til nøds være en enkelt turnering man ikke kan deltage i, skal instruktøren informeres om dette, i SÅ GOD TID som muligt og meget gerne i starten af sæsonen, når hele turneringskalenderen kommer ud.

Der vil endvidere blive opkrævet et samlet turneringsgebyr, som dækker alle de turneringer som holdet skal deltage i (bortset fra evt. finaler). Holdet danser 6-8 turneringer i løbet af sæsonen.

 

Tøjbudget

På dette hold vil du skulle forvente at betale 600 kr. for kostumer/rekvisitter. 

 

Konkurrencer 24/25 : sted & priser

FIND DATOER & TILMEDLING TIL ALLE ARRANGEMENTER LIGE HER

Træningslejr efterår - Risskov (195 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Træningslejr forår - Risskov (195 kr.)

Klubmesterskab forår - Risskov (125 kr.)

Kaufmann Cup 1. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 2. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 3. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Danmark Danser kvalifikation - Vejle (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

Samlet konkurrencegebyr : 1.115 kr.

 

Kræver udtagelse :

(Kaufmann Finale) - København (175 kr.)

(Danmark Finale) - København (175 kr.)

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Karoline Løkke

Jeg hedder Karoline.

Jeg startede min danserejse da jeg var 5 år. Igennem årene har jeg fokuseret på hip hop, men jeg har også erfaring med stilarter som moderne, ballet, showdance, afro, jazz, latin og meget mere. 

Jeg har konkurreret i showdance, hiphop, på hold og solo. Jeg danser hiphop på eliteniveau og elsker holdånden og det, at lykkes sammen! 

Dans for mig er et frirum og et fællesskab, hvor jeg ved,  jeg altid kommer i godt humør. Dans er virkelig alt for mig, og jeg vil rigtig gerne dele den glæde med dig! 

I min undervisning lægger jeg vægt på at se den enkelte danser og udvikle et tilpas, men stadig udfordrende niveau. Derudover prioriterer jeg fællesskab, og at alle har det sjovt i mit lokale. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at undervise dig!Book prøvetime Cool Crew 9-12 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE