TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Børnedans

Dette hold er for de ældste børnehavebørn, dvs. ca. 4-6 års alderen

Børnedans, MGP
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
torsdag kl. 15.40 - 16.15
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.078,46 DKK pr. deltager frem til sommer
1.090,55 DKK pr. deltager frem til december

Danseprinsesser 4-6 år

Danseprinsesser er et super populært børnehold for de ældste børnehavebørn i ca. 4-6 års alderen.

I denne time vil børnene blive introduceret til nogle af de traditionelle børnedanse, samt en masse sjove lege og små danseserier til bl.a. MGP, Disney, Ramasjang og andet musik, som de kender fra deres hverdag. Det er en time hvor børnene får mulighed for at prøve en masse forskelligt, og dermed kan finde ud af hvilken retning de evt. har lyst til at fortsætte i efter ét år eller to.

Vi er hos Let’s Dance stolte af vores team af super kvalificerede, tålmodige og positive instruktører, som skaber en tryg atmosfære, hvor børnene både leger og lærer. Vi elsker at sprede danseglæde, og se, hvordan børnene langsomt blomstrer op både motorisk, men også socialt og mentalt gennem bevægelse og musik.

Holdet er tiltænkt som et hold, hvor børnene indenfor kort tid danser alene, og i løbet af kort tid, kan være alene i salen uden de voksne. Der er altid stor forskel på børn i 5-6 års alderen, da nogle af børnene er vant til at danse på danseskolen, mens andre er helt nye og derfor har brug for lidt ekstra tryghed i starten.

Alle elever har to gratis prøvetimer, og i de to dansetimer, må forældrene meget gerne danse med. Herefter foreslår vi, at forældrene stille og roligt, taler med sit barn om, at trække sig ud til siden og indenfor kort tid helt forlader salen.

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selvom vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange, og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Stine Overgård Andersen

Mit navne er Stine og jeg startede allerede med at danse som tre-årig, og blev dengang så bidt af det, at jeg ikke har haft en eneste pause lige siden 🙂

Igennem årene har jeg prøvet lidt forskelligt. Jeg har danset både disko, hiphop, showdance, standard og latin. Det der fangede mig mest, var dog standard og latin. De to stilarter har jeg danset hele mit liv, og jeg har deltaget i både VM, EM og mange andre store internationale konkurrencer, med det. Showdance er jeg de sidste år, også begyndt at vende meget tilbage til, og jeg danser nu også det på eliteniveau.

Dans for mig er noget, jeg ikke kan undvære. Det er fantastisk at udtrykke sig til- og igennem musik. Jeg glemmer alt andet omkring mig, og er tilstedet 100% lige der hvor jeg er. Samtidig er det også en skøn motionsform, hvor jeg får sved på panden, mens alverdens dejlige musik kører i højtalerne.

I min undervisning er det allervigtigst, at man har det sjovt. Det er jo det dans er til for – er det ikke ? 😀

En anden ting der betegner min undervisning er, at jeg altid tilpasser den, i forhold til dem jeg står overfor. Sådan at jeg altid forsøger at møde eleverne, lige der hvor de er. På den måde kan alle udvikle sig mest muligt, og have det sjovt uanset hvad man kommer fra, eller hvordan ens dag har været.

Mit mål med en dansetime er selvfølgelig altid at lære fra mig og gøre eleverne bedre end da de kom. Men derudover er mit mål også at alle går derfra med et stort smil på læben.

Jeg har undervist i over 10 år, og var før det hjælpetræner i mange år. Igennem de år har jeg undervist i mange forskellige stilarter. I starten var undervisningen “bare” et fritidsjob, jeg havde ved siden af skolen, men nu lever jeg af at undervise i dans på fuldtid.

Book prøvetime Danseprinsesser 4-6 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE