TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

For pardansere som har danset i ca. 7 sæsoner

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Risskov, Sal 1
onsdag kl. 20.40 - 21.30
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 14. Maj 2025
3.147,52 DKK pr. deltager frem til sommer
1.748,62 DKK pr. deltager frem til december

Drømmeholdet 2

Drømmeholdet 2 er det perfekte hold for jer, der har danset i ca. 7 sæsoner og ønsker at fortsætte jeres danseeventyr. På Drømmeholdet 2 får I mulighed for at udforske hele 9 standard- og latin-danse, hvor vi veksler mellem dem med jævne mellemrum for at holde det spændende og varieret.

Hver danselektion er fyldt med højt humør og en super god stemning, når vores dygtige instruktører leder jer gennem de forskellige danse. Det er utroligt vigtigt for os, at alle har det godt, og at der altid er en afslappet og imødekommende stemning. Vi ønsker, at alle føler sig velkomne og har det sjovt – det skal være en fest at komme til dans.

Vi garanterer sved på panden, højt humør og en dansefest hver uge på Drømmeholdet. Vi glæder os til at danse med jer endnu en sæson!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Jacob Nilsson

Jeg hedder Jacob Nilsson og er født i 1985

Jeg har danset siden jeg siden jeg var 8 år gammel. Jeg har altid danset standard/latin.

Dans er en stor passion, der giver mig enormt meget glæde og fornyet energi i hverdagen.

I min undervisning ligger jeg stor vægt på, at den er uformel og underholdende, samtidig med at den er udfordrende og lærerig. Der er fokus på bevægelsen, og danseglæden. Jeg tror på at man lærer bedst, hvis man har det sjovt mens man lærer.

Jeg har undervist i standard og latin i mange år. Jeg havde mine første pardanse hold i 2005, mens jeg selv stadig var aktiv sportsdanser. Og har nydt at undervise lige siden.

Jeg er tidligere sportsdanser, og har derigennem en stor viden om standard og latin dansene, som jeg kan give videre i min undervisning.

Instruktør

Marianne Eihilt

Efter min deltagelse i Vild med dans 2005 blev jeg grebet af at give min danseerfaring videre til andre danseglade mennesker på alle niveauer og aldre. En beslutning der ændrede mit liv for altid, og som jeg aldrig har – eller nogensinde kommer til – at fortryde.
Dans er mit liv – min passion – min styrke og jeg har en hverdag, jeg hver eneste dag, glæder mig over.

I 2006 slog Brian og jeg dørene op for et liv vi slet ikke havde turde tro på var mulig, da vi besluttede os for at starte danseskolen Let´s Dance.
Siden er det gået over stok og sten og jeg føler virkeligt, at jeg har verdens bedste hverdag blandt de dejligste instruktører, hjælpere og dansere.

Jeg har undervist siden jeg var 15 år gammel og startede med at danse i Ålborg som 3-årig. Brian og jeg begyndte at danse sammen i 1990 og sammen har vi bl. a. vundet sølv til EM & VM i 10-danse, samt sølv til EM standard for professionelle i 2006.

Sammen med Mirja har jeg stiftet konceptet Hit Fit Dance og derudover er jeg certificeret zumba instruktør, og har taget Danmarks Sportsdanserforenings træner- og dommeruddannelse.

Mit primære mål i min undervisning er at skabe glæde og energi. Jeg ønsker at alle omkring mig har det godt, er trygge, hygger sig og får en god oplevelse med hjem. Jeg synes gerne, det må være en smule skørt indimellem, for med humor er vi mere frie og det hele bliver mere afslappet – det ELSKER jeg.

Book prøvetime Drømmeholdet 2

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE