TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Rising Star Børn Showdance

Vores Rising Star hold indenfor showdance!

Showdance
Børn
Rising Star
Risskov, Sal 2
fredag kl. 15.30 - 16.30
FRA D. 16. August 2024
TIL D. 06. Juni 2025
3.488,40 DKK pr. deltager frem til sommer
1.734,00 DKK pr. deltager frem til december

Fantasía 9-12 år

Som noget helt nyt, har vi valgt at oprette et Rising Star hold indenfor børn showdance i Risskov.

Det er et hold der kræver optagelse, selvom holdet ikke er en del af vores eliteakademi. Holdet bliver et niveau lige under konkurrenceholdene, men et niveau over talentholdene - dvs. de øvede og meget øvede hold.

For at blive optaget på vores Rising Star hold, kræver det at du møder op til audition i juni. De dansere der søger om optagelse på Rising Star holdet, er dansere der brænder for at komme til turneringer, og som har målet om at blive optaget på et af vores konkurrencehold i fremtiden. Dette afspejler naturligvis også audition, som ikke vil være så krævende som vores eliteauditions. Vi forventer dog stadig at du prioriterer din dans højt, deltager i konkurrencerne, får øvet dig derhjemme, og har en lyst til at indgå både socialt og dansemæssigt, i de tilbud der vil være til dit hold.

Vi forventer et fast og stort fermmøde hver uge til træning, ligesom at der vil være obligatorisk deltagelse til alle turneringerne. Desuden vil der i løbet af sæsonen være to træningslejre, kun for dig og dit hold, som der ligeledes er mødepligt til.

Rising Star holdet er altså for dig, der ønsker at danse sammen med andre, der brænder lige så meget for dansen som dig selv, men som måske endnu ikke helt har niveauet til at blive optaget på et af vores elite hold.
Der vil blive opkrævet et samlet turneringsgebyr, som dækker alle de turneringer som holdet skal deltage i (bortset fra evt. finaler). Holdet danser ca. 6-8 turneringer i løbet af sæsonen.

Praktisk Information
Dette er et af Let's Dance hold i Rising Star. Det forventes dermed at du har læst denne hold side rigtig grundigt igennem og er indforstået med følgende, før du tilmelder dig audition:

Obligatorisk deltagelse i konkurrencer
På dette hold forventes det at du deltager i alle turneringer i løbet af sæsonen. Er du mod forventning forhindret i at deltage i en turnering, skal dette meldes ud til træneren inden 1/10-2024.

 

Tøjbudget

På dette hold vil du skulle forvente at betale 800 kr. for kostumer/rekvisitter. 

 

Konkurrencer og Arrangementer 24/25 : sted & priser

FIND DATOER & TILMEDLING TIL ALLE ARRANGEMENTER LIGE HER

Træningslejr efterår - Risskov (195 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Træningslejr forår - Risskov (195 kr.)

Klubmesterskab forår - Risskov (125 kr.)

Kaufmann Cup 1. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 2. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 3. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Danmark Danser kvalifikation - Vejle (150 kr.)

DM i showdance - Aalborg (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

Samlet konkurrencegebyr : 1265 kr.

 

Kræver udtagelse :

(Kaufmann Finale) - København (175 kr.)

(Danmark Finale) - København (175 kr.)

 

 

•   OBS! Det kræver optagelse at gå på dette hold – det er altså ikke muligt booke prøvetimer på holdet, ligesom man ej heller kan tilmelde sig holdet, med mindre man er blevet udtaget til audition.

 

Instruktør

Lucca Frost Petersen

Hej, jeg hedder Lucca Frost, og jeg er født i 2005

Jeg har danset siden jeg var helt lille, og har selv gået på Let’s Dance siden jeg var ni år gammel.
Gennem årene her har jeg prøvet mange forskellige dansestilarter, som showdance, musical, ballet, hip hop og latin. Jeg er dog blevet allermest bidt af showdance, som jeg også har danset og stadig danser på eliteniveau.

Det fedeste ved dans er den glæde jeg føler, så snart jeg træder ind i danselokalet. For mig er dans både en udtryksform, men også en måde at komme ud med mine følelser.

Jeg er blevet helt bidt af den stemning man som dansehold oplever sammen, når man hver uge danser med hinanden. Netop derfor glæder jeg mig til at komme i gang med at undervise nogle skønne dansehjerter, og mærke den danseglæde blandt eleverne, som jeg også selv er blevet så fanget af.

Jeg er startet som underviser hos Let’s Dance i 2023, men har undervisningerfaring fra mine år som hjælpetræner, og ved andre workshops jeg har undervist i rundt omkring.

Jeg glæder mig rigtig meget til vi ses på danseskolen.