TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Dette hold er for pardansere som har danset i ca. 16 sæsoner eller derover.

Pardans
Unge/voksne
Øvede/meget øvede
Risskov, Sal 1
onsdag kl. 19.50 - 20.40
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 14. Maj 2025
3.147,52 DKK pr. deltager frem til sommer
1.748,62 DKK pr. deltager frem til december

Festholdet

Festholdet er det ultimative hold for erfarne dansere, der har danset i 15-20 sæsoner og ønsker at tage deres færdigheder til nye højder. Som et af de mest øvede pardanshold på danseskolen, byder Festholdet på en udfordrende og inspirerende danserejse gennem 9 forskellige standard- og latindanse. Med 50 minutters intens og engagerende undervisning pr. gang, er hver session en mulighed for at finpudse teknikker og videreudvikle koreografier.

Undervisningen på Festholdet handler om mere end blot at lære nye trin. Vi bygger videre på de koreografier, I allerede mestrer, og fokuserer på teknikken bag både trin, bevægelser og rytmer. Vores instruktører skaber en levende og positiv atmosfære, hvor glæden ved dansen er i centrum. Der er altid smil, latter og en følelse af fællesskab, når vi sammen udforsker dansens kunst.

Instruktørerne prioriterer, at alle føler sig godt tilpas og velkomne. Vi tror på, at en afslappet og imødekommende stemning er nøglen til at skabe en festlig og inspirerende danseoplevelse. Uanset hvor du befinder dig i din dansekarriere, vil du opleve, at Festholdet er et sted, hvor du kan blomstre og finde glæde i hvert eneste trin.

Vi lover sved på panden, højt humør og en dansefest hver onsdag på Festholdet. Kom og vær med til at gøre endnu en sæson uforglemmelig – vi glæder os til at danse med jer!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om niveauet på holdet passer til jer.


•  Kommer I fra en anden danseskole eller har I danset for nogle år tilbage, viser det sig ofte, at I skal have danset et par år yderligere, for at kunne følge med på dette hold - da det sjældent er de samme variationer, der har været brugt på de to danseskoler. Men uanset hvad I har lært, er I altid velkommen, og så kan vi guide jer til det rigtige hold.


•  Er I forhindret én uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter. Hvis I er i tvivl om hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Jacob Nilsson

Jeg hedder Jacob Nilsson og er født i 1985

Jeg har danset siden jeg siden jeg var 8 år gammel. Jeg har altid danset standard/latin.

Dans er en stor passion, der giver mig enormt meget glæde og fornyet energi i hverdagen.

I min undervisning ligger jeg stor vægt på, at den er uformel og underholdende, samtidig med at den er udfordrende og lærerig. Der er fokus på bevægelsen, og danseglæden. Jeg tror på at man lærer bedst, hvis man har det sjovt mens man lærer.

Jeg har undervist i standard og latin i mange år. Jeg havde mine første pardanse hold i 2005, mens jeg selv stadig var aktiv sportsdanser. Og har nydt at undervise lige siden.

Jeg er tidligere sportsdanser, og har derigennem en stor viden om standard og latin dansene, som jeg kan give videre i min undervisning.

Instruktør

Marianne Eihilt

Efter min deltagelse i Vild med dans 2005 blev jeg grebet af at give min danseerfaring videre til andre danseglade mennesker på alle niveauer og aldre. En beslutning der ændrede mit liv for altid, og som jeg aldrig har – eller nogensinde kommer til – at fortryde.
Dans er mit liv – min passion – min styrke og jeg har en hverdag, jeg hver eneste dag, glæder mig over.

I 2006 slog Brian og jeg dørene op for et liv vi slet ikke havde turde tro på var mulig, da vi besluttede os for at starte danseskolen Let´s Dance.
Siden er det gået over stok og sten og jeg føler virkeligt, at jeg har verdens bedste hverdag blandt de dejligste instruktører, hjælpere og dansere.

Jeg har undervist siden jeg var 15 år gammel og startede med at danse i Ålborg som 3-årig. Brian og jeg begyndte at danse sammen i 1990 og sammen har vi bl. a. vundet sølv til EM & VM i 10-danse, samt sølv til EM standard for professionelle i 2006.

Sammen med Mirja har jeg stiftet konceptet Hit Fit Dance og derudover er jeg certificeret zumba instruktør, og har taget Danmarks Sportsdanserforenings træner- og dommeruddannelse.

Mit primære mål i min undervisning er at skabe glæde og energi. Jeg ønsker at alle omkring mig har det godt, er trygge, hygger sig og får en god oplevelse med hjem. Jeg synes gerne, det må være en smule skørt indimellem, for med humor er vi mere frie og det hele bliver mere afslappet – det ELSKER jeg.

Book prøvetime Festholdet

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE