TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Et rigtig sjov time for dig der bare elsker at give den gas til en masse god musik!

Hip Hop
Børn
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
tirsdag kl. 16.00 - 16.45
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Funky Boys & Girls 7-9 år

Funky Boys & Girls er et af vores sejeste hip hop hold, for energiske og danseglade børn i alderen 7-9 år!

Vi byder både drenge og piger indenfor til den fedeste hip hop time, hvor vi danser til de nyeste hits, old school hip hop, seje rytmer og funky beats, der kan få enhver op af stolen.

Vores søde og positive instruktør er mere end klar til at dele sin danseglæde med jer, og vil lære jer alt fra grooves og basis trin, til små serier og seje tricks. Vi kombinerer læring og leg, og sætter de fedeste hip hop dansetrin sammen til små koreografier, og hvis du er ekstra modig, har du mulighed for at optræde til danseskolens jule- og afdansningsbal! Det plejer at være en stor oplevelse for børnene, at vise forældre og venner hvad de har lært på hip hop minicrew, og vi glæder os hvert år til at se danseglæden i børnenes øjne.
Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der også være mulighed for at optræde til danseskolens klubmesterskab i efteråret og foråret.

Vi glæder os til at byde jer alle sammen indenfor på Funky Boys & Girls..!

 

Tøjbudget

På dette hold vil du forvente at betale maks 250 kr. for kostumer/rekvisitter i løbet af sæsonen.

 

Konkurrencer & arrangementer 24/25; sted & priser

SE ÅRSKALENDEREN MED DATOER I BUNDEN AF SIDEN HER

Begynder turnering - Risskov (95 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab - Risskov (125 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer undervisningen.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Louise Heise

Jeg hedder Louise Heise Jørgensen og er født i 1991.

Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel. I gennem årene har jeg danset Jazzballet, Showdance, Modern samt Standard/Latin.

Dans for mig er livsglæde, genererer livsglæde, ungdommelig og forkriskende energi i hverdagen, den bedste medicin til at ´clear-the-mind´.

Min undervisningsstil er kendetegnet ved at være primært kærlig og detaljeorienteret. Strukturen rummer en god blanding af frihed – til at udfolde sig og yde sit bedste i trygge, hjemlige rammer – og en tilpas portion af faste grænser alt efter alder og niveau.

Jeg har undervist i 10 år, i både Danmark og rundt i hele verdenen, hvor jeg har mødt og også lært og udviklet min undervisning gennem disse forskellige kulturer. Jeg har erfaring med alt slags undervisning fra nybegyndere til elitedansere på højeste niveau.

Et uddrag af mine resultater er:
10 x dansk mester,
2 x nordisk mester, 
1 x italiensk mester, 
1 x EM finalist,
1 x World Cup mester.
Jeg har udover det medvirket i musicals, tv, reklamer, og teateropvisninger, og coachet par i sportsdans de sidste 6 år.
Jeg studerer pt. Psykologi på universitet.

Book prøvetime Funky Boys & Girls 7-9 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE