TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Et sjovt dansehold for dig der gerne vil prøve kræfter med Hip Hop

Hip Hop
Unge/voksne
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
mandag kl. 19.20 - 20.10
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
3.050,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,37 DKK pr. deltager frem til december

Funky Mums and Dads

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Helena Maria Brunhøj

Hej, jeg hedder Helena.
Som lille dansede jeg altid rundt der hjemme, men begyndte først at gå til dans som 13 årig. Siden jeg begyndte til dans har jeg danset flere forskellig stilarter – Hip Hop, Girly, Heels, Cheerleading, Samba, Dancehall, Commercial Jazz, Ballet og Modern.
Når jeg går ind til en undervisning eller selv skal danse så glemmer jeg alt andet omkring mig. Jeg bliver glad af at danse og undervise andre. Jeg føler mig virkelig i live, når jeg danser.

Min undervisning vil jeg betegne som både sassy, girly, energisk og lidt beyounce præget.

Jeg har undervist on and off i mere end 10 år – fra jeg var ca. 18 år og til nu. Jeg har undervist i Randers, København og Sydney.
Udover at undervise har jeg medvirket i musikvideoer i Danmark, Malaysia og Australien og danset i liveshows i Taiwan, Danmark og Sydney. Herudover har jeg været Cheearleader i 12 år, arbejdet som Tour Guide ved Silent Disco Tours i Sydney, hvor jeg har arbejdet meget med børn samt haft æren af at danse rundt inden i forskellige mascot figurer.

Book prøvetime Funky Mums and Dads

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE