TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Showdance

Et fedt showhold, for dig der allerede har noget erfaring

Showdance
Teens
Øvede/meget øvede
Risskov, Sal 3
onsdag kl. 18.05 - 18.55
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 04. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Girls Out 14-19 år

Girls Out er et showdance hold for den øvede og meget øvede danser, der er klar på udfordringer og sved på panden!

Holdet danser på et højt niveau, men deltager ikke i nogle turneringer. Holdet her fungerer både som et selvstændigt hold, men kan også bruges som et supplementshold, til vores talentdansere og risingstardansere, som ønsker at danse flere gange om ugen.

Holdet deltager dog naturligvis til julebal og afdansningsbal.

 

Vi danser til den fedeste musik og vores dygtige underviser vil træne dig i at blive scenevant, selvsikker og en stærk performer.

På Girls Out går vi i løbet af sæsonen i dybden og detaljer med med forskellige showdance koreografier, som vi optræder med til juleballet og afdansningsballet. Vi lærer danserne at fokusere på detaljer, teknik, udstråling, smidighed, styrke og vigtigst af alt: glæden ved indgå som en del af et stærkt dansefællesskab med sine holdkammerater.

Hos Lets Dance tror vi på, at et trygt og positivt træningsmiljø giver de absolut bedste forudsætninger for at udvikle sig som danser, og garanterer, at der altid vil være en opløftende og sjov stemning i vores smukke lyse sale i Risskov.

Så har du danseerfaring, mod på mere og klar til en udfordring, så er Girls Out lige noget for dig!

OBS! Bemærk, at dette er et øvede/meget øvede hold, og det kræver derfor, at du har danseerfaring for at kunne deltage på dette showdance hold. Det er derfor ikke egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil meget gerne være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig. Du er også altid velkommen til at skrive til kontoret.

Bemærk venligst, dette hold danser ikke tuneringer. Så det vil være velegnet for dig, som allerede går på et hold som danser tuneringer, og supplere med et ekstra hold om ugen. Eller et perfekt hold til dig som stadig ønsker at danse på et højere niveau, men ikke ønsker at deltage i tuneringer.

Vi ses på Girls  Out!

 

 

•  Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


• Selvom vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


• Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Victoria Storgaard

Jeg hedder Victoria.
Jeg startede med at danse som 9 årig på et showdance elitehold.
Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer som showdance, ballet, jazz, moderne, girly, hip hop og musical.
Dans er for mig en måde at have det sjovt på, men også tilegne sig ny viden og erfaringer.
Mine dansetimer består af læring, hvor der desuden også er plads til spas og sjov i timen. Jeg sørger for variation i undervisningen for at opnå den bedst mulige danseoplevelse.
Gennem flere år har jeg tilegnet mig viden og erfaringer gennem undervisning som hjælpetræner.