TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Girly Hip Hop

Et af de meget populære hold, for dig som er en øvede danser og ønsker at udvikle dig.

Hip Hop, Girly Hip Hop
Teens
Øvede/meget øvede
Viby J., Sal 2
tirsdag kl. 19.20 - 20.10
FRA D. 13. August 2024
TIL D. 03. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Girly 13+

Girly hip hop er for dig, der gerne vil arbejde på feminin fremtoning, performance, samtidig med at du lærer at komme ud over scenekanten og blive en selvsikker og powerfuld danser. Girly hip hop er en feminin fortolkning af genren hiphop, og tager derfor udgangspunkt i hip hoppens grooves og teknik.

Instruktøren har fokus på at skabe et socialt og trygt miljø, hvor alle kan udvikle sig og blive bedre til det vi alle elsker - nemlig dansen.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en megasjov dansetime, og til at finde den selvsikre performer frem, som vi VED at alle har nede i maven!

OBS! Bemærk, at dette er et øvet/meget øvet hold, og derfor kræver det at man har danseerfaring for at gå på dette hold. Det er altså IKKE egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil hjælpe med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig.

Dette hold deltager ikke i konkurrencer udover vores eget klubmesterskab om foråret. Yderligere er det muligt at vise dansen til vores jule- og afdansningsbal.

 

 

  • Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig

  • På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer undervisningen.

  • Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.

  • Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har du den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så du betaler for de antal timer du får.

Instruktør

Cecilie Dee

Mit navn er Cecilie, jeg er fra 1993 og er født med musik og dans i blodet.

Jeg har som barn gået på enkelte dansehold, men dansede hvor end jeg var, om det var i supermarkedet, i haven eller i stuen. Da jeg var 11 begyndte min danse rejse for alvor, da jeg startede til Disco freestyle, som både solo, duo og formations danser. Her dansede jeg i 6 år på konkurrence plan, både nationalt og internationalt.

Jeg tog derefter en forberedende danseuddannelse, hvor jeg fik undervisning i Hip hop, modern,step, ballet, jazz og showdance/musical.
Jeg blev hurtigt derefter ansat som instruktør og underviste både på uddannelsen, til workshops og på Let’s Dance.

De sidste 10 år, har jeg arbejdet med dans på forskellig vis. Med undervisning, som danser til Events, danser for Bakken Bears  cheer team, som Dommer til bla. DM og Kaufmann cup og har sideløbende selv konkurreret.

Jeg har de sidste 3 år fokuseret på at udkoble mig selv som danser, men vender nu stærkt tilbage til Let’s Dance og glæder mig!

Det er vigtigt for mig at mine elever rykker sig og bliver deres bedste “danse-selv”. Men endnu vigtigere er det at min undervisning får dem til at føle glæden og friheden i dans. For mig har dansen været et frirum og den bedste måde at udtrykke hvad mqn føler og hvem man er. Om man er glad, vred, ked af det eller frustreret, så kan dans give afløb for det.

I mine timer vil der være fokus på udvikling, indlevelse, musikforståelse, teknik, energi, at danse helt ud til fingerspidserne og så selvfølgelig at nyde det, have det sjovt og at gå derfra med et smil på læben!

Book prøvetime Girly 13+

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE