TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Pardans

Eleverne på dette hold har danset ca 3 sæsoner

Pardans
Unge/voksne
Øvede
Viby J., Sal 2
onsdag kl. 20.30 - 21.20
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 14. Maj 2025
3.147,52 DKK pr. deltager frem til sommer
1.748,62 DKK pr. deltager frem til december

G&T Holdet Viby

Dette pardans-hold er et fantastisk hold for jer, der har danset i ca. 3 sæsoner og dermed har lidt danseerfaring indenfor pardans. Her får I mulighed for at lære de samme danse, som I måske kender fra Vild Med Dans, såsom Cha cha, Jive, Vals og Quickstep.

Vores smilende og åbne instruktører er altid gode til at skabe et trygt og positivt miljø, hvor danseglæden er i fokus. I vil lære både koreografi og teknik, og undervisningen tilpasses altid efter holdets niveau og behov.

Hos Let’s Dance tror vi på læring gennem et positivt, opbakkende og humoristisk miljø. Vores højtkvalificerede undervisere har som fineste opgave at give jer den bedste oplevelse, som I vil glæde jer til at komme tilbage til hver eneste uge.

Undervisningen varer 50 min. pr. gang. Vi glæder os til at danse med jer og skabe mange hyggelige stunder sammen!

•    Husk at I altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis I er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til jer.


•  Mht sko er det helt op til jer, hvad I har det bedst i. Måske er det en fordel, at det ikke er højhælede sko! Det eneste ønske vi har, er at det er sko med en tør sål - altså ikke beskidte udendørs sko, da mange kommer til at glide i sand og småsten.


•  Er I forhindret en uge i at deltage på den sædvanlige tid, er I altid velkommen til at vælge en anden dag i samme uge, eller tage to lektioner ugen efter eller lign. Hvis I er i tvivl om, hvilke hold I kan flekse på, hiv gerne fat i en instruktør som kan guide jer.


•  Der er som standard for alle pardansehold 17 undervisningsgange fra august til december og 17 undervisningsgange fra januar til maj. Obs, falder jeres undervisning på en helligdag, har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Book prøvetime G&T Holdet Viby

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE