TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Et fedt hip hop hold for både drenge og piger. Holdet er et øvet hold, og dermed for dansere med lidt eller nogen danseerfaring.

Hip Hop
Teens
Talent
Viby J., Sal 1
torsdag kl. 18.45 - 19.35
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.969,14 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Hip Hop Crew 13-17 år

Hip Hop Crew er et super populært hip hop hold, for dig der brænder for at blive udfordret indenfor hip hop! Drømmer du om at danse i musikvideoer, danse i film- og reklamefilm, og at være danser for store kunstnere som Beyoncé, Lady Gaga eller Usher? Så vil denne time give dig en masse redskaber til at komme ét skridt nærmere din dansedrøm.

På Hip Hop Crew lærer du alt fra grooves, teknik og en masse kommercielle koreografier, i samme stil som de koreografier der danses på de helt store scener. Vi holder vores trin og sangvalg up-to-date når vi danser til de nyest hiphop- Rn’B- og popnumre med alle de mest populære kunstnere som du kender.

En del af træningen, som også bliver prioriteret super højt, er udstråling og performance! Vores super kvalificerede instruktør ved hvad det vil sige at stå på en scene, og kan derfor lære dig alt hvad der er at vide om hvordan man optræder for et publikum, hvordan man finder selvtillid frem som danser og hvordan man gennem kropssprog og bevægelser udtrykker glæde, toughness, overlegenhed osv.

At være danser på Hip Hop Crew er bestemt aldrig kedeligt, da timerne er præget af høj energi, masser af sjov, teknik i mange forskellige hip hop stilarter, og en hel masse feedback fra instruktøren!

Praktisk information
Dette hold er for øvede og meget øvede dansere, og det forventes dermed at du har læst denne holdside rigtig grundigt igennem og er indforstået med følgende, før du tilmelder dig holdet. Ved deltagelse på dette hold, forventer vi ligeledes et stort fremmøde hver uge til træning.
(Vurderer træneren indenfor de første 4 uger af sæsonen at dit niveau ikke er svarende til det der er på holdet, vil du blive henvist til et andet hold.)

Obligatorisk deltagelse i konkurrencer
Dette hold er et af vores talenthold, hvilket betyder at det er et turneringshold. Det forventes at man har en stor lyst til at danse turneringer når man går på dette hold, ligesom at det forventes at man deltager i alle turneringer der er i løbet af sæonen, da hele koreografien bliver bygget op efter et bestemt antal dansere. Skulle der til nøds være en enkelt turnering man ikke kan deltage i, skal instruktøren informeres om dette, i SÅ GOD TID som muligt og meget gerne i starten af sæsonen, når hele turneringskalenderen kommer ud.

Der vil endvidere blive opkrævet et samlet turneringsgebyr, som dækker alle de turneringer som holdet skal deltage i (bortset fra evt. finaler). Holdet danser 6-9 turneringer i løbet af sæsonen.

OBS. Er man en øvede/meget øvede danser, men ikke ønsker at danse turneringer, henviser vi til et af vores koreografihold istedet for dette hold.

 

Tøjbudget

På dette hold vil du skulle forvente at betale 600 kr. for kostumer/rekvisitter. 

 

Konkurrencer 24/25 : sted & priser

FIND DATOER & TILMEDLING TIL ALLE ARRANGEMENTER LIGE HER

Træningslejr efterår - Risskov (195 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Træningslejr forår - Risskov (195 kr.)

Klubmesterskab forår - Risskov (125 kr.)

Kaufmann Cup 1. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 2. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Kaufmann Cup 3. Rangliste - Horsens (150 kr.)

Danmark Danser kvalifikation - Vejle (150 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

Samlet konkurrencegebyr : 1.115 kr.

 

Kræver udtagelse :

(Kaufmann Finale) - København (175 kr.)

(Danmark Finale) - København (175 kr.)

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Cecilie Satake

Hej, jeg hedder Cecilie.

Jeg har danset siden, jeg var 5 år, og jeg startede som helt lille med at danse showdance på Let’s Dance. Dette udviklede sig til at jeg gik på et elitehold i showdance og senere hen skiftede jeg til at danse hip hop på eliteplan. I de seneste par år har jeg igen prøvet kræfter med showdance på et voksent showdance hold, hvor vi både har opnået en 1. plads til DM og Kaufmann Cup. 

Jeg underviser primært i hip hop, men jeg har også undervist i bl.a. børnedans og showdance.

Når jeg underviser går jeg super meget op i, at ikke kun jeg, men også eleverne kan mærke, at de udvikler sig igennem min undervisning.  Det er ekstremt vigtigt for mig at alle på mine hold nyder at være til dans, og at man altid går hjem med et smil på læben.

Jeg har været instruktør på Let’s Dance siden 2015.

Book prøvetime Hip Hop Crew 13-17 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE