TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Hip hop for de sejeste piger og drenge!

Hip Hop
Tweens
Beg./let øvede
Viby J., Sal 2
onsdag kl. 16.10 - 17.00
FRA D. 14. August 2024
TIL D. 04. Juni 2025
3.051,61 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Hip Hop Kids 10-12 år

Har du masser af energi, elsker du at fyre den af til god musik og synes du bare at det kunne være mega sejt, at lære alle de fedeste hip hop moves? Ja, så må du endelig ikke gå glip af Hip Hop Kids i Viby! Vi snører vores dansesko og lærer at danse som megastjerner som Michael Jackson, Justin Bieber, Usher, Chris Brown og Janet Jackson, samtidig med, at vi bare har det mega sjovt.

Holdet er for dig der har ingen eller lidt erfaring med at danse, og fokuserer på både basisteknik og grooves, samt koreografi, performance og lidt floorwork. Vores positive instruktør sørger for at skabe en festlig og tryg stemning, da vi hos Let’s Dance tror på, at børn udvikler sig allerbedst i trygge og positive rammer.

På holdet vil I lære en koreografi, som I har mulighed for at vise til både julebal og afdansningsbal for forældre og venner, hvilket plejer at være en rigtigt fed måde for børnene at vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at optræde til Klubmesterskaberne i efteråret og foråret.

Tøjbudget

På dette hold vil du forvente at betale maks 250 kr. for kostumer/rekvisitter i løbet af sæsonen.

 

Konkurrencer & arrangementer 24/25; sted & priser

SE ÅRSKALENDEREN MED DATOER I BUNDEN AF SIDEN HER

Begynder turnering - Risskov (95 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab - Risskov (125 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Karoline Løkke

Jeg hedder Karoline.

Jeg startede min danserejse da jeg var 5 år. Igennem årene har jeg fokuseret på hip hop, men jeg har også erfaring med stilarter som moderne, ballet, showdance, afro, jazz, latin og meget mere. 

Jeg har konkurreret i showdance, hiphop, på hold og solo. Jeg danser hiphop på eliteniveau og elsker holdånden og det, at lykkes sammen! 

Dans for mig er et frirum og et fællesskab, hvor jeg ved,  jeg altid kommer i godt humør. Dans er virkelig alt for mig, og jeg vil rigtig gerne dele den glæde med dig! 

I min undervisning lægger jeg vægt på at se den enkelte danser og udvikle et tilpas, men stadig udfordrende niveau. Derudover prioriterer jeg fællesskab, og at alle har det sjovt i mit lokale. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at undervise dig!Book prøvetime Hip Hop Kids 10-12 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE