TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop

Et super sejt dansehold for både piger og drenge!

Hip Hop
Børn
Beg./let øvede
Risskov, Sal 1
mandag kl. 15.25 - 16.10
FRA D. 12. August 2024
TIL D. 02. Juni 2025
2.746,58 DKK pr. deltager frem til sommer
1.402,16 DKK pr. deltager frem til december

Hip Hop Mini Crew 7-9 år

Hip hop minicrew er et af vores sejeste hip hop hold, for energiske og danseglade børn i alderen 7-9 år!

Vi byder både drenge og piger indenfor til den fedeste hip hop time, hvor vi danser til de nyeste hits, old school hip hop, seje rytmer og funky beats, der kan få enhver op af stolen.

Vores søde og positive instruktør er mere end klar til at dele sin danseglæde med jer, og vil lære jer alt fra grooves og basis trin til små serier og seje tricks på gulvet. Vi kombinerer læring og leg, og sætter de fedeste hip hop dansetrin sammen til små koreografier, og hvis du er ekstra modig, har du mulighed for at optræde til danseskolens jule- og afdansningsbal! Det plejer at være en stor oplevelse for børnene, at vise forældre og venner hvad de har lært på hip hop minicrew, og vi glæder os hvert år til at se danseglæden i børnenes øjne.

Har man mod på at optræde endnu mere, så vil der være mulighed for at være med til danseskoolens Klubmesterskab i efteråret og det i foråret.

Så snør dine dansesko og gør dig klar til at kaste håndtegn & lære fede energiske koreografier med hip hop Minicrew i Risskov!

Tøjbudget

På dette hold vil du forvente at betale maks 250 kr. for kostumer/rekvisitter i løbet af sæsonen.

 

Konkurrencer & arrangementer 24/25; sted & priser

SE ÅRSKALENDEREN MED DATOER I BUNDEN AF SIDEN HER

Begynder turnering - Risskov (95 kr.)

Julebal - Aarhus (GRATIS)

Klubmesterskab - Risskov (125 kr.)

Afdansningsbal - Aarhus (GRATIS)

 

 

•    Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig.


•    Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.


•    På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældre-dag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer børnene der danser.


•    Fra august til december er der 17 undervisningsgange og fra januar til juni er der 20. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har I den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så I betaler for de antal timer I får.

Instruktør

Emma Bang

Hejsa, mit navn er Emma.
Jeg startede min danserejse, da jeg var 5 år gammel. Siden har dansen været mit et og alt. Jeg har gennem årene danset både ballet, showdance og hiphop, men jeg fandt hurtigt ud af, at hiphop var det jeg allerhelst ville. Siden da har jeg fokuseret på hiphoppen og dens mange forskellige stilarter. Jeg har siden 2018 konkurreret på elite niveau inden for hiphop, og gør det stadig den dag i dag. For mig er dansen et frirum, hvor man kan prøve nye ting af og udforske de mange fantastiske bevægelser, som der aldrig kommer til ende. Udover det, er det også et kæmpe fællesskab, hvor alle er velkommen og frie til at være dem selv. For mig er dans mit andet hjem, det der jeg føler mig allermest tryg, og jeg nyder hvert et øjeblik dansen giver mig. Dans er min glæde og min måde at udtrykke mig på. Jeg vil derfor lægge meget vægt på den gode positive energi i mine timer. Dans skal være sjovt, og man skal kunne gå gladere hjem end da man kom. Jeg vil gøre alt, for at mine elever kan udvikle sig så meget som muligt, og jeg vil derfor altid være åben for alle de spørgsmål, de har. Det er vigtigt for mig, at mine elever har det godt og nyder undervisningen. I min undervisning skal eleverne kunne føle sig frie til at begå de fejl, man kan lave når man lærer. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at de får det samme forhold med dansen, som jeg har.

Book prøvetime Hip Hop Mini Crew 7-9 år

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE