TILMELDING TIL SÆSON 24/25 ER NU ÅBEN

Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Hip Hop Style Børn

Hold for vores Børn øvede og meget øvede dansere

Hip Hop
Børn
Øvede/meget øvede
Viby J., Sal 2
torsdag kl. 17.00 - 17.50
FRA D. 15. August 2024
TIL D. 05. Juni 2025
2.969,14 DKK pr. deltager frem til sommer
1.557,88 DKK pr. deltager frem til december

Hip Hop Style Børn

Dette er et af vores koreografihold for elite og øvede/meget øvede dansere.

Holdet danser på et højt niveau, men deltager ikke i nogle turneringer. Holdet fungerer både som et selvstændigt hold, men kan også bruges som et supplementshold for vores elitedansere, talentdansere og risingstar-dansere, som ønsker at danse flere gange om ugen.

Holdet opviser dog naturligvis til julebal og afdansningsbal.

På Hip Hop Style er der høj energi og altid god stemning !På holdet, arbejder vi med flere forskellige forløb, samt forskellige stilarter indenfor hiphop genren, ligesom der også vil være fokus på teknikker, kropskontrol, performance og energi. Gennem smil og masser af feedback og opbakning, lærer vores dygtige danseinstruktør dig, at få opbygget dén selvtillid det kræver, at stå på en stor scene.

Vi glæder os til at se dig!

OBS! Bemærk, at dette er et øvet/ meget øvet hold, og det derfor kræver at man har danseerfaring for at gå på dette hold. Det er altså IKKE egnet til nybegyndere, eller dig med kun lidt danseerfaring. Instruktøren vil være behjælpelig med at henvise til et andet hold, hvis hun ikke mener, at niveauet passer til dig.

  • Dette er et supplementshold til vores børn øvede/ meget øvede dansere.

  • Husk at du altid er velkommen til at få to gratis prøvetimer, hvis du er i tvivl om stilen og niveauet på holdet passer til dig

  • På alle vores børne/ungdomshold fra 2-18 år, er der forældredag den første undervisningsgang i hver måned. Her er det tilladt at tage billeder/video - dog kun af dit eget barn og uden blitz, så det ikke forstyrrer undervisningen.

  • Selv om vi starter op i august, er det altid muligt at begynde på et hold, da der løbende vil komme nye koreografier til. De mest oplagte perioder er aug./sep. og jan./feb.

  • Fra august til december er der 17 undervisningsgangs og fra januar til juni er der 19. Derfor vil prisen være højere for jan./juni end aug./dec. Obs, falder din undervisningsgang på en helligdag har du den undervisningsgang mindre. Dette er fratrukket prisen, så du betaler for de antal timer du får.

Instruktør

Emma Bang

Hejsa, mit navn er Emma.
Jeg startede min danserejse, da jeg var 5 år gammel. Siden har dansen været mit et og alt. Jeg har gennem årene danset både ballet, showdance og hiphop, men jeg fandt hurtigt ud af, at hiphop var det jeg allerhelst ville. Siden da har jeg fokuseret på hiphoppen og dens mange forskellige stilarter. Jeg har siden 2018 konkurreret på elite niveau inden for hiphop, og gør det stadig den dag i dag. For mig er dansen et frirum, hvor man kan prøve nye ting af og udforske de mange fantastiske bevægelser, som der aldrig kommer til ende. Udover det, er det også et kæmpe fællesskab, hvor alle er velkommen og frie til at være dem selv. For mig er dans mit andet hjem, det der jeg føler mig allermest tryg, og jeg nyder hvert et øjeblik dansen giver mig. Dans er min glæde og min måde at udtrykke mig på. Jeg vil derfor lægge meget vægt på den gode positive energi i mine timer. Dans skal være sjovt, og man skal kunne gå gladere hjem end da man kom. Jeg vil gøre alt, for at mine elever kan udvikle sig så meget som muligt, og jeg vil derfor altid være åben for alle de spørgsmål, de har. Det er vigtigt for mig, at mine elever har det godt og nyder undervisningen. I min undervisning skal eleverne kunne føle sig frie til at begå de fejl, man kan lave når man lærer. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at de får det samme forhold med dansen, som jeg har.

Book prøvetime Hip Hop Style Børn

DU HAR TO GRATIS PRØVETIMER PÅ HVERT HOLD. DU BOOKER ÉN AF GANGEN.

Du er nu tilmeldt prøvetime

tirsdag 1/3 2023 kl. 17.00 - 18.15

LUK VINDUE